Rastislav Búgel Zo zahraničia

Neuveriteľný výkon čašníčky na Oktoberfeste! Stala sa HITOM internetu, VIDEO

Mimoriadne šikovná čašníčka sa stala doslova internetovou senzáciou. Môže za to jej neuveriteľný pracovný výkon.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľný výkon čašníčky na Oktoberfeste! Stala sa HITOM internetu, VIDEO
Zdroj: TikTok.com/verenaangermeier

Verena Angermeierová sa stala novou internetovou hviezdou. Na sociálne siete totiž „zavesila“ video, ktoré zachytáva jej mimoriadny výkon počas Oktoberfestu.

Zábery ukazujú, ako jej za barom pripravia najprv 6 veľkých pív, na ne položí ďalších 6 a všetko zavŕši „čerešničkou“, keď na úplný vrch položí aj trinásty pohár.

Na pohľad útla žena potom s úsmevom celý tento obrovský náklad zodvihne a vydá sa ho roznášať na stoly smädným návštevníkom festivalu.

Internetová senzácia

Hoci video nahrala ešte vlani, stalo sa virálnym. Len na TikToku ho videlo viac ako 130 miliónov divákov, no šíri sa aj na ďalších sociálnych sieťach.

Sama čašníčka priznáva, že ju popularita videa veľmi prekvapila. „Nečakala som, že to video tak vystrelí,“ priznala pre BR24.

Ako vidno na videu, hoci čašníčka spoza veže pohárov takmer nevidí, nesie ich úplne s prehľadom. Sama vraví, že na Oktoberfest prišla prvýkrát pracovať ako 18-ročná, dnes má 30 a návštevníkov obsluhuje znova aj tento rok. Na TikTok pridala nové videá, na ktorých ukazuje rovnaký výkon, ako pred rokom – 13 plných pohárov naraz.

Obrovská váha

Portál pripomína, že prázdny krígeľ na Oktoberfeste váži 1,3 kilogramu, po naplnení približne 2,3 kilogramu.

Celá pyramída tak vážila približne 30 kíl!

Priznáva, že silu nezískava v posilňovni, činky nedvíha ani doma. „Zdvíham syna. Jazdím aj na koni, s ktorým pravidelne súťažím,“ vymenúva.

Je až neuveriteľné, že drobné žieňa, ktoré podľa vlastných slov neváži ani 50 kilogramov, dokáže poľahky a s úsmevom zodvihnúť a odniesť viac ako polovicu vlastnej váhy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM