TOS Lifestyle

Nepríjemné ráno pre Sulíkovho syna, rovno z postele ho vytiahla polícia! ČO sa stalo?

Syn známeho politika Filip Sulík zverejnil zábery priamo z policajného auta.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemné ráno pre Sulíkovho syna, rovno z postele ho vytiahla polícia! ČO sa stalo?
Zdroj: instagram.com/fikisulik , TASR/Pavol Zachar

„Došli ma ráno domov do bytu zobrať pandle z postele,“ zverejnil Filip Sulík na sociálnej sieti informáciu aj s fotografiou, na ktorej je vidieť príslušníka policajného zboru.

Je za tým kauza intímnych partií?

Upozornil na to portál Koktejl.sk s tým, že politikov syn neskôr potvrdil, že je to kvôli kauze s Barónom. Barón je prezývka niekdajšieho súťažiaceho v reality šou Farma.

Ešte začiatkom roka sa začali títo dvaja na internete doberať, v rámci čoho mal podľa spomínaného portálu Sulík uverejniť odkaz, na ktorom boli snímky exfarmárových intímnych partií.

Baron podal na Filipa trestné oznámenie a zavítanie mužov zákona k Sulíkovi je zrejme doterajším vyústením práve tejto kauzy.

Filip je programátor, ale rozhodol sa presadiť aj na sociálnych sieťach. Okrem iného má svoj podcast. Rád sa zviditeľňuje kontroverznými názormi na niektoré známe tváre. V minulosti si to odniesli napríklad komička Simona Salátová, bratislavský primátor Matúš Vallo či ženích z Ruže pre nevestu Radko Urbanyak. Servítku pred ústa si rozhodne nedáva.

Zábery z policajného auta

Sulík zverejnil aj video priamo z policajného auta. „Máte aj niekoho, od koho si necháte poradiť, že toto už bolo moc alebo toto treba vycenzurovať?“ pýta sa ho policajt v aute a aj keď konkrétna téma nie je zrejmá, zjavne to súviselo práve s jeho aktivitami na sociálnych sieťach. Filip potvrdil, že niekoho takého má.

„To je dobré, že máte nejakú tú brzdu, aby ste sa zbytočne nedostali do problémov,“ odznelo smerom k Filipovi v policajnom aute, pričom tento paradox pobavil aj samotného Filipa. „Toto je ešte nič,“ poznamenal policajt.

Foto: ilustračné/archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM