Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Namiesto letu do Abu Dhabi skončil V NEMOCNICI: Ivan Korčok má za sebou operáciu oka!

Namiesto pracovnej cesty na medzinárodnú konferenciu skončil bývalý minister na operačnej sále.

Ilustračný obrázok k článku Namiesto letu do Abu Dhabi skončil V NEMOCNICI: Ivan Korčok má za sebou operáciu oka!
Zdroj: Facebook.com/Ivan Korčok

Diplomat a exminister zahraničných vecí Ivan Korčok skončil nečakane hospitalizovaný v nemocnici. Zdravotný problém u neho vypukol vo chvíli, keď sa chystal odletieť na pracovnú cestu. O zákroku a zmene svojich plánov informoval na sociálnej sieti.

Problémy so zrakom

„Dnes som mal byť v lietadle na Syr Bani Forum v Abu Dhabi a namiesto toho mam už teraz po akútnej operácii oka,“ prihovoril sa Slovákom Korčok a vysvetlil, že zdravotné problémy so zrakom má už dlhšie.

Nešlo o úraz, ake pretrvávajúcu komplikáciu. Korčok vraj už dlhšie zle videl na pravé oko, nevenoval tomu však veľkú pozornosť. Krátko pred odletom sa ale predsa vybral k lekárke. Tá hneď zhodnotila, že z pracovnej cesty nič nebude.

Let sa nekoná

„Okamžite mi zrušila let a poslala ma k špecialistom v Ružinovskej nemocnici, kde ma zoperovali,“ napísal Korčok a poďakoval lekárom aj zdravotníkom. Posťažoval sa tiež, že kvôli liečbe sa bude musieť na čas vzdať športu, ktorým si rád čistil hlavu.

„Dúfam, že budem ok, hoci ma čaká 6–8 týždňov kľudový režim a hlavne bez športu (toto neviem ako zvládnem…a ako moja manželka so mnou vydrží…),“ dodal.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Dnes som mal byť v lietadle na Syr Bani Forum v Abu Dhabi a namiesto toho mam už teraz po akútnej operácii oka. Žiaden...

Posted by Ivan Korčok on Thursday, November 3, 2022

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM