Správy Zo Slovenska

Nákupní maniaci si prídu na svoje: Poznáme dátum otvorenia najväčšieho obchodného centra

Prvá časť obchodov a služieb bude prístupná zákazníkom ešte pred oficiálnym otvorením.

Ilustračný obrázok k článku Nákupní maniaci si prídu na svoje: Poznáme dátum otvorenia najväčšieho obchodného centra
9
Galéria

Slováci milujú nákupy. Teraz si prídu na svoje v najväčšom obchodnom centre na Slovensku. Stane sa ním Eurovea po otvorení svojej novej časti.

Otvára postupne

Brány novej obchodnej pasáže otvoria 25. mája. Prvá časť obchodov a služieb bude prístupná zákazníkom ešte pred slávnostným oficiálnym otvorením.

V existujúcej pasáži na prízemí nájdete štýlovú americkú módnu značku, českú kozmetiku plnú prírody Manufaktura a nový koncept známej španielskej značky oblečenia. Ponuka služieb sa rozširuje na zníženom prízemí o nové cestovné kancelárie. A to nie je ani zďaleka všetko!

Oblečenie za pár eur

Najväčším lákadlom pri otvorení novej časti bude dvojpodlažná predajňa írskeho módneho reťazca Primark, ktorý v Eurovea otvorí svoju prvú prevádzku na Slovensku.

Exkluzívne zastúpenie módnych butikov a značkových predajní sa rozšíri aj o ďalšie zvučné mená. Zákazníci sa môžu tešiť aj na najväčšiu predajňu značky Nike na Slovensku. A to nie je ani zďaleka všetko.

Okrem módnych značiek svoju prvú predajňu na Slovensku práve v Eurovea otvorí jeden z troch najväčších e-shopov v Európe. Labužníci by nemali vynechať ani prvú predajňu švajčiarského výrobcu čokolády. Pribudne aj predajňa Tesco Express v modernom dizajne s inovatívnymi technológiami a mnoho ďalších prevádzok.

Najväčšie kino na Slovensku

August bude výnimočný aj pre kino nadšencov, ktorí si budú môcť vychutnať tie najlepšie filmy vo vysokom rozlíšení vďaka novej projekčnej technike až v 17 kinosálach. Celý Megaplex bude rozdelený do 8 kompletne nových sál s modernými a pohodlnými sedačkami, ktoré zaručia vysoký komfort pri sledovaní filmu.

Jedlo priamo do sály

Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort prinesú 4 VIP sály s luxusnými sedačkami, ktorých celková kapacita je cez 300 zákazníkov. Jedným z najzaujímavejších konceptov je VIP občerstvenie, ktoré bude na Slovensku jedinečné. Zákazníci si budú môcť objednať rôzne druhy jedál a nápojov, ktoré im budú servírovať priamo v ich sálach. Tento koncept poskytne zákazníkom ešte väčšie pohodlie pri sledovaní filmu.

Eurovea sa po otvorení stane najväčším a najkomplexnejším nákupným centrom na Slovensku, keď na ploche 85 000 metrov štvorcových ponúkne návštevníkom 320 obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní.

Nová stravovacia zóna sa zdvojnásobí. S kapacitou 1 156 miest, doplnená o štýlový Food Hall vytvorí spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji najväčšiu gastro destináciu na Slovensku.

Mohlo by vás zaujímať

Rozšírená Eurovea
9
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM