TOS Lifestyle

Najsledovanejšia Slovenka na internete: Ľudia u nás sú podľa nej mentálne NEVYVINUTÍ!

Pôvabná Veronika má na Instagrame takmer 7 miliónov sledovateľov, píšu o nej svetové médiá a má založený aj OnlyFans. Práve v tejto súvislosti Slovákom poriadne naložila.

Ilustračný obrázok k článku Najsledovanejšia Slovenka na internete: Ľudia u nás sú podľa nej mentálne NEVYVINUTÍ!
3
Galéria

Modelka a influencerka Veronika Rajek rozhodne vzbudzuje pozornosť. V podstate stačí jedna zverejnená fotka na Instagrame a o pôvabnej východniarke žijúcej v zahraničí píšu médiá po celom svete.

Celosvetovo sa preslávila najmä ako bláznivá fanúšička športovej megahviezdy Toma Bradyho, dnes už bývalého hráča amerického futbalu. Po jeho rozchode so svetovou topmodelkou Gisele Bündchen sa dokonca začali objavovať špekulácie, či spolu niečo nemajú.

Zablokovali ju

Veronika Rajek je ako influencerka najaktívnejšia na Instagrame, no funguje aj na ďalších sociálnych platformách, okrem iných na OnlyFans. Ako vysvetlila v relácii televízie TA3 Ide o nás, kde bola hosťom, OnlyFans si založila po tom, čo ju TikTok aj Instagram v minulosti zablokovali.

Zdôraznila, že nikdy nezverejňovala nahé zábery. „TikToku či Instagramu vadí vyšportované telo v plavkách so židovskou hviezdou na krku,“ uviedla Slovenka s tým, že s Instagramom sa dokonca kvôli tomu v San Franciscu súdila.

No-no-no?

„OnlyFans pochádza zo slov len fanúšikovia, robíš ten obsah len pre fanúšikov, ktorí ti za to chcú zaplatiť. Nepredávam tam žiadne veci, za čo sa hanbím alebo by som sa mohla v budúcnosti hanbiť,“ zdôraznila Rajek s tým, že sa svoj dar a teda krásne vyšportované telo naučila speňažiť.

Myslí si, že na Slovensku berú ľudia túto platformu že „no-no-no“, keďže sa za to platí a panujú podľa nej predsudky, že to dievča bude určite ľahkých mravov.

„Doba sa posunula, len ľudia sa nevyvinuli mentálne,“ poznamenala rodáčka z Vranova nad Topľou na margo toho, pričom spomenula, že v Amerike to berú úplne normálne.

Foto: archívne

O Slovenke Veronike Rajek hovorí celý svet
3
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM