Správy Zo Slovenska

Na Slovensko prichádza ďalší reťazec s tovarom za výhodné ceny: Obchod otvorí už onedlho

Reťazec, ktorý Slováci dobre poznajú spoza hraníc, mieri do hlavného mesta. Jeho hlavným lákadlom sú ceny.

Ilustračný obrázok k článku Na Slovensko prichádza ďalší reťazec s tovarom za výhodné ceny: Obchod otvorí už onedlho
Zdroj: facebook.com/Primark

Úžasná móda za fantastické ceny. Takto charakterizuje svoju ponuku reťazec Primark, ktorý mieri na Slovensko. Už pred časom zverejnil pracovné ponuky na rôzne pozície do svojej predajne v priestoroch rozšíreného nákupného centra Eurovea v Bratislave, otvoriť by mal už v máji.

Na pracovnom portáli nájdete aktuálne ponuky na prácu zástupcu/zástupkyne manažérky predajne či asistentky/asis­tenta predaja.

Lákadlom sú ceny

Obchodný reťazec Primark nájdete vo väčšine európskych metropol. Iba v uplynulom roku otvoril Primark až 15 nových obchodov. S otvorením obchodu u nás už Slováci za obľúbeným tovarom nebudú musieť cestovať do Česka či Rakúska.

Cenovo dostupný dámsky, pánsky aj detský textil nájdu zákazníci na ploche až 3 660 štvorcových metrov, značka bude ponúkať tiež kozmetiku a doplnky do domácnosti.

Rozhodnutie módnej značky Primark znamená pre nás veľký úspech a zároveň je to aj významný míľnik pre celý projekt rozšírenia. Som veľmi rád, že si pre vstup na slovenský trh vybral Primark práve náš rozrastajúci sa komplex. Je to prejav dôvery v náš projekt,“ povedal majiteľ Eurovea Peter Korbačka.

Írska spoločnosť Primark prešla od svojho otvorenia v roku 1969 pod názvom Penneys dlhú cestu. V súčasnosti prevádzkuje 395 predajní v 16 krajinách naprieč Európou a Amerikou.

"Sme radi, že náš prvý obchod otvoríme v tomto etablovanom, modernom nákupnom centre. Eurovea je pre Bratislavčanov dôležitou nákupnou aj spoločenskou destináciou a tešíme sa, že už čoskoro ponúkne zákazníkom aj našu úžasnú módu,“ neskrýva nadšenie maloobchodný riaditeľ Primarku pre USA a región strednej a východnej Európy Jose Luis Martinez de Larramendi.

Rozšírená Eurovea

Eurovea sa po otvorení ďalšej novej časti stane najväčším nákupným centrom na Slovensku. Na ploche 85 000 metrov štvorcových tam nájdete 320 obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní. Práve Primark sa stane kľúčovým nájomcom novej časti.

Popri nakupovaní si môžete dať aj niečo pod zub. Nová stravovacia zóna bude mať kapacitu 1 156 miest a doplnená o Food Hall vytvorí spolu so 16 reštauráciami na promenáde pri Dunaji najväčšiu gastro destináciu na Slovensku.

Zväčší sa aj multikino Cinema City, ktoré bude mať po rekonštrukcii 17 sál a úplne nový VIP koncept. Nákupné centrum je priamo prepojené s prvým slovenským mrakodrapom Eurovea Tower (na fotografii dole).

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Mohlo by vás zaujímať

Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM