ELA Správy Zo zahraničia

Muž prišiel do reštaurácie s nafukovacou PANNOU, šokovaná čašníčka ich natočila na VIDEO

Čašníčka luxusnej reštaurácie neverila vlastným očiam. Hosťom podniku bol muž, ktorý na večeru pozval blonďatú "krásku", ľudovo nazývanú gumenú Anču.

Ilustračný obrázok k článku Muž prišiel do reštaurácie s nafukovacou PANNOU, šokovaná čašníčka ich natočila na VIDEO
Zdroj: TikTok/papichulo2613

Servírka Tara Bjork (29), ktorá pracuje resp. pracovala v luxusnej reštaurácii v meste Charlotte v Severj Karolíne, pre Newsweek povedala, že to bola „najčudnejšia vec“, akú kedy v práci videla. Zákazník menom Henry Herrera sa prišiel navečerať s nafukovacou bábikou!

Bolo to tak neočakávané, že servírka neodolala a hostí v reštaurácii musela zachytiť video a zdieľať ho na TikToku. Klip sa stal virálnym s viac ako 2,6 miliónmi videní. A Tara dostala výpoveď!

„Usadenie panny bolo hotové peklo, pretože bola nafúknutá, neforemná a nesedela. Nemohla som sa na to pozerať, musela som odísť,“ povedala v súvislosti s videom, ktoré neskôr zverejnila na sociálnych sieťach a ktoré ju stalo miesto.

Podivná dvojica si dala niečo na pitie, dokonca si aj štrngli, a potom si vybrali jedlo. Pre dámu však Herrera objednal iba šalát.

Čašníčke po čase došlo, že ide zrejme o recesiu a tak aj bolo. Henry Herrera priznal, že jeho romantická večera v nóbl reštaurácii bola trestom za to, že skončil posledný vo futbalovej fantasy lige, v ktorej súťaží s niekoľkými ďalšími priateľmi. Šlo teda o prehranú stávku.

„Vtipné je, že to bol pôvodne môj nápad,“ vysvetlil s tým, že je navyše aj komisárom ligy, takže jeho nepodarená sezóna mu nakoniec priniesla prinajmenšom dvojnásobnú hanbu.

Zároveň počítal s tým, že sa stane stredobodom pozornosti, takže sa na Taru za natočenie a zverejnenie videa vôbec nehnevá. „Už keď sme prišli, tak som videl päť alebo šesť ľudí, ako nás natáčajú, takže mi bolo jasné, že sa to niekde objaví,“ mávol rukou nad zábermi zachytávajúcimi ho v nedôstojnej situácii. A dokonca potvrdil aj Tarinu verziu s usadzovaním, pričom to označil za najhorších päť minút vo svojom živote.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM