ELA Zo Slovenska

Muž, ktorý vyskočil na kapotu a odtrhol stierače, neuniesol ROZCHOD! Auto bol dar od člena HAKA

Internetom sa šíri bizarné video z bratislavských ciest. Celý príbeh okolo zainteresovaných osôb má zaujímavé rozuzlenie.

Ilustračný obrázok k článku Muž, ktorý vyskočil na kapotu a odtrhol stierače, neuniesol ROZCHOD! Auto bol dar od člena HAKA
Zdroj: Facebook.com/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Video, ktoré poslal čitateľ satirickej stránke Zomri, sa internetom šíri rýchlosťou blesku. Vidieť na ňom, ako si evidentne agresívny muž muž sadol na kapotu druhého auta, z ktorého nahnevane odtrhol stierače. Vodič sa s autom pohol a pokračoval v jazde aj s mužom na kapote. Dnes vyšlo najavo viacero zaujímavosti k celému incidentu.

Žiadne neviniatko

Ako dnes uviedli policajti, začali trestné stíhanie v prípade muža, ktorý mal počas piatka (3. 3.) poškodzovať auto na Galvaniho ulici v Bratislave a vyskočiť na jeho kapotu.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, tiež úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania.

Muž mal šoférovať auto z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá.

„Po zastavení vozidla na parkovisku mal následne na uvedenom vozidle odlomiť obidve spätné zrkadlá, poškodiť predný stierač a kopať do karosérie s výhražnými slovami adresovanými 37-ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla na vozidle z parkoviska odísť,“ informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Následne muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke mal z neho vystúpiť, vyskočiť na prednú kapotu, odtrhnúť predný stierač a udierať do čelného skla.

„Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto mal 48-ročný muž naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život,“ uviedli policajti. Muža zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia.

Dar od člena HAKA

Facebooková stránka HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov dnes priblížila aj ďalšie pozadie incidentu. Predmetné auto má byť darom od jedného z jej členov.

„Minulý rok v decembri sme tu zverejňovali príbeh pani Janky o jej ťažkom živote. Mala nepojazdnú Fabiu a nemala na opravu auta. Náš člen Ladislav sa jej rozhodol pomôcť a tohto Peugota sa jej rozhodol predať na splátky za 700 EUR,“ píše stránka.

„Všetko ale zmenil jej zmagorený a agresívny bývalý partner, ktorý ťažko znášal rozchod. Prenasledoval ju a robil jej zle. Včera pred ju napadol a začal jej likvidovať auto,“ dodáva HAKA, ktorá v ďalšom príspevku informuje, že pani Jane pomôžu s opravou auta.

Zdroj: Facebook

Auto ktoré tento pán rozbíja je dar od člena skupiny HAKA Minuli rok v decembri sme tu zverejnovali príbeh Pani Janky...

Posted by Stefan Farkas on Saturday, March 4, 2023
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM