Monika Hanigovská Rôzne

Mrazivé chvíle v horúcom DUBAJI: ŽRALOK plával len niekoľko metrov od ľudí! VIDEO

Video zachytáva predátora, ktorý je veľmi blízko plavcov a plavčíka. Ľuďom vo vode nebolo všetko jedno.

Ilustračný obrázok k článku Mrazivé chvíle v horúcom DUBAJI: ŽRALOK plával len niekoľko metrov od ľudí! VIDEO
Zdroj: YouTube.com/The Sun

Dubaj je vychytenou destináciou, ktorá je aj v hľadáčiku Slovákov. Stabilné počasie takmer počas celého roka, priezračné more či výhodné nákupy lákajú na dovolenku. No teraz sa skloňuje s nepríjemným incidentom na známej pláži.

Mrazivé video, ktoré si stihlo pozrieť už niekoľko miliónov ľudí na Tiktoku, sa teraz sa začalo rýchlo šíriť naprieč celým internetom.

Na známej pláži

Video zachytáva žraloka, ktorý pláva neďaleko dovolenkárov. „Na hrôzostrašných záberoch je vidieť plavčíka, ktorý sa pokúša usmerňovať dovolenkárov, aby vystúpili z vody na Kite Beach,“ informuje o tom The Mirror.

Žena vyčkáva bez pohnutia v mori. Dramatické je to najmä v 28. sekunde videa, keď je žralok k žene najbližšie. Turistka ostáva v jeho prítomnosti ešte niekoľko ďalších chvíľ a predátor stačí okolo nej urobiť kruh. No až keď sa dravec za ňou vzdiali, odváži sa preplávať späť na breh.

Nezachránila len seba

Ako pripomína The Mirror, tým, že nerobila okolo seba rozruch, neupútala pozornosť predátora, mohol bezpečne preplávať na pevninu ďalší plavec.

„Aj keď sa nič nestalo, myslím si, že reakcia plavcov a pozorovateľov nezodpovedala závažnosti situácie,“ okomentoval jeden z turistov, ktorý bol svedkom situácie.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM