han Krimi

Mladík z východu si ZAVARIL: Ukradol 28 eur, teraz mu hrozí DLHOROČNÉ väzenie!

Bolo mu to treba? Ide o 24-ročného muža z Trebišova, ktorý ukradol dvom mladíkom pár eur. Aj tak však môže stráviť za mrežami niekoľko rokov.

Ilustračný obrázok k článku Mladík z východu si ZAVARIL: Ukradol 28 eur, teraz mu hrozí DLHOROČNÉ väzenie!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vo vyšetrovacej väzbe skončil 24-ročný Trebišovčan, ktorý okradol dvojicu mladíkov dokopy o 28 eur. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová, obvinili ho zo zločinu lúpeže. Podobnej trestnej činnosti sa dopustil aj v minulosti.

Čo spravil?

Muž sa vo štvrtok (26. 1.) popoludní pri vstupe do mestského parku v Trebišove prihovoril dvojici vo veku 18 a 21 rokov. S otázkou, koľko má peňazí, pristúpil k mladšiemu z nich a prehmatal mu vrecká bundy.

„Začal sa vyhrážať, že ak mu nedá peniaze, tak ho zabije. Potom mu násilím otvoril päsť a vytrhol mu z nej finančnú hotovosť 25 eur,“ spresnila. Ďalšiemu zobral z dlane tri eurá. Bez toho, aby im spôsobil nejaké zranenia, z miesta odišiel.

Obvinený skončil napokon v rukách polície. Obmedzili ho na osobnej slobode a eskortovali na útvar PZ. V prípade dokázania viny mu hrozí tri až osem rokov väzenia.

„Trebišovský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby, ktorý sudca Okresného súdu v Trebišove akceptoval,“ doplnila Ivanová.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM