han Krimi

Michalovcami otriasla ďalšia TRAGÉDIA: Mladý policajt si siahol na život, ZASTRELIL sa

Jedna tragédia strieda druhú... Rok 2023 je v Michalovciach a okolí poznačený tragickými udalosťami. Žiaľ, stala sa ďalšia.

Ilustračný obrázok k článku Michalovcami otriasla ďalšia TRAGÉDIA: Mladý policajt si siahol na život, ZASTRELIL sa
Zdroj: TASR/Dušan Hein

Mesto na východe Slovenska je v posledných týždňoch často spomínané. Žiaľ, väčšinou pri nešťastných udalostiach. Hneď prvý januárový deň sa v skorých ranných hodinách v centre Michaloviec stala vražda. Obeťou mladého vraha bola sestrička Erika.

Pred niekoľkými dňami šokovala celé Slovensko správa o smrti štyroch členov domácnosti. V paneláku našli bez známok života otca, matku a dve deti. Otec rodiny mal najprv usmrtiť manželku s deťmi a sám si siahol na život.

Napísal list

Najnovšie ľudí v okrese Michalovce zaskočila náhla smrť mladého policajta Erika. Ako informuje portál zregionu.sk, len 33-ročný príslušník policajného zboru spáchal samovraždu.

„V obci Suché pri Michalovciach si služobnou zbraňou siahol na život len 33-ročný policajt Erik V.,“ napísali na spomínanom webe.

K nešťastiu malo prísť popoludní a muž mal podľa zistení webu zregionu.sk zanechať aj list na rozlúčku. Čo v ňom Erik napísal, nie je známe. "Nebolo na ňom badať žiadne problémy. Pôsobil úplne normálne, skôr flegmaticky. Dlhé roky sa venoval športu a cvičeniu. Jeho čin prekvapil každého,“ prezradil zdroj webu zregionu.sk.

Vyjadrenie polície

Portálu, ktorý o prípade ako prvý informoval, to potvrdila aj hovorkyňa košickej polície: „Dnes bolo v jednej z obci v michalovskom okrese nájdené telo 33-ročného muža bez známok života. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie predbežne vylúčil a bolo nariadené vykonanie pitvy. Na základe výsledkov bude rozhodnuté o ďalšom postupe vo veci. Bližšie a podrobnejšie informácie aj s úctou k pozostalým polícia poskytovať nebude. Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.“


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM