han Zo Slovenska

Matovičov príspevok vyvolal ŠOK: Takto verejne sa vysmial celej LGBTI komunite!

Aktivita Igora Matoviča na sociálnych sieťach je známe už dlhšie. Najnovším statusom však totálne "uzemnil" komunitu LGBTI.

Ilustračný obrázok k článku Matovičov príspevok vyvolal ŠOK: Takto verejne sa vysmial celej LGBTI komunite!
Zdroj: Instagram.com/igor_matovic_olano

Od stredy večera, kedy sa na Zámockej ulici v Bratislave odohrala dvojnásobná vražda, je celé Slovensko na nohách. Vrahom bol tínedžer, ktorý zrejme strieľal z nenávisti. Chladnokrvne popravil dvoch mladých mužov, ktorí sa priznávali ku komunite LGBTI.

Slová Matoviča

Najnovšie sa na túto tému vyjadril aj minister financií a bývalý premiér na Facebooku. Svoj status nazval takto: „Som hetero.“

Zrejme narážal na politickú diskusnú reláciu V politike, ktorú vysielala dnes televízia TA3. v nej sa moderátor Rastislav Iliev verejne priznal ku komunite LGBTI. Informovali sme vás o tom v tomto ČLÁNKU.

„Som muž a cítim sa ako muž. Pred 23 rokmi som sľúbil Pavlínke pred oltárom vernosť a zatiaľ svoj sľub plním a neplánujem do smrti prestať. Som tiež presvedčený, že deťom by sme mali v rodine a škole od mala vštepovať úctu k ideálom… Aby mali vo svojom živote nastavený kompas. Prepáčte,“ napísal líder OĽANO.

Ďalšie aktuálne témy

SOM HETERO Som muž a cítim sa ako muž. Pred 23 rokmi som sľúbil Pavlínke pred oltárom vernosť a zatiaľ svoj sľub plním...

Posted by Igor Matovic on Sunday, October 16, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM