Rastislav Búgel Zo zahraničia

Matka ZAVRAŽDILA 10-ročnú dcéru! Bráni sa, že dievčatko vraj bolo posadnuté DIABLOM

Otec našiel doma zavraždenú dcéru. Jej matka ju podrezala.

Ilustračný obrázok k článku Matka ZAVRAŽDILA 10-ročnú dcéru! Bráni sa, že dievčatko vraj bolo posadnuté DIABLOM
Zdroj: qld.gov.au

Večer našiel otec v dome v austrálskom meste Gold Coast telo svojej 10-ročnej dcérky Sophie Wang. Dievčatku sa snažili pomôcť aj policajti a záchranári, no neúspešne.

Zadržali jej matku

Ako informuje The Guardian, polícia o štyri hodiny neskôr zatkla jej 46-ročnú matku.

Smrť dievčatka už potvrdil aj Dan Brown, riaditeľ školy, ktorú navštevovalo. „S ťažkým srdcom vás informujem o tragickej udalosti, ktorá sa minulú noc stala v dome v Emerald Lakes a ktorá mala za následok smrť jedného z našich milovaných študentov. Sme zdrvení týmto incidentom a vieme, že našu školskú komunitu hlboko zasiahne,“ uviedol Brown.

Podrezané dievčatko

Keď otec dievča objavil, na tele mala niekoľko rán. Matka jej mala dokonca podrezať krk. „Tá scéna bola neuveriteľne krutá. Za 15 rokov, čo pracujem ako detektív, je to jedna z najhorších, ktoré som videl,“ opísal detektív Kent Ellis. Sophia navštevovala výberovú školu. „Bola veľmi milá. Jedno z najmúdrejších detí na škole,“ prezradil spolužiak zavraždeného dievčaťa.

Ako informuje CNN Prima News, matka Sophie mala podľa svedkov po vražde dlhé hodiny sedieť v aute niekoľko kilometrov od domu a vyzerala rozrušene.

Zdieľala náboženské videá

Počas výsluchu matka povedala, že jej dcéra bola posadnutá diablom. Muži zákona teraz prešetrujú aj videá, ktoré žena zdieľala na TikTok. Všetky mali náboženský podtext.

Žena skončila za mrežami a čaká na súd, ktorý má prebehnúť v septembri. Počas vyšetrovania sa polícia bude snažiť zistiť, či matka vraždu plánovala a aj to, aký je jej duševný stav.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Our deepest gratitude to all in our beautiful community who came together this morning for our Friday worship chapel in what has been a difficult week.

Posted by Emmanuel College Gold Coast on Thursday, August 15, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM