TOS Lifestyle

Markíza by mala už onedlho spustiť NOVÚ stanicu! ČO na nej bude vysielať?

Markíza už má súhlas na spustenie novej stanice. Pozrite, ktorí diváci by si mohli prísť na svoje.

Ilustračný obrázok k článku Markíza by mala už onedlho spustiť NOVÚ stanicu! ČO na nej bude vysielať?
Zdroj: TV Markíza , Unsplash.com

Pôvodne mal piaty kanál Markízy začať písať svoju históriu v roku 2023, vedenie to ale posunulo na tento rok. Televízia doposiaľ ani raz nenaznačila, čo vlastne bude na novej stanici vysielať.

O aký kanál ide?

Ako však informuje špecializovaný web Mediaboom.sk, na Úrade priemyselného vlastníctva si nechala zaregistrovať tri názvy a to Markíza Film, Markíza Fun a Markíza Klasik. Naznačené sú tým tri cesty, ktorými sa v rámci novej stanice môže vydať. Kanál zameraný na filmy, na zábavu alebo na staršie ročníky.

„Líder z trojice registrovaných názvov podľa našich informácií plánuje spustenie Markíza Klasik,“ píše spomínaný web. Kanál by tak mal byť orientovaný primárne na skôr narodených divákov.

Rovnakými informáciami disponuje aj ďalší špecializovaný web. „Rada pre mediálne služby na žiadosť vysielateľa Markíza Slovakia rozhodla o zmene autorizácie vysielania pre programovú službu Fooor, ktorej názov sa mení na Markíza Klasik," cituje regulátora Živé.sk.

Staršie diela

„Účastník konania zmenu názvu odôvodnil zmenou zamerania programovej služby, ktorá bude profilovaná s dôrazom na staršie diela,“ doplnila Rada pre mediálne služby.

Predpokladá sa teda, že Markíza Klasik, ktorá by mala odštartovať čoskoro, bude vysielať reprízy vlastnej tvorby televízie či starších zahraničných filmov a seriálov.

Čo na to samotná televízia? Tá podľa medializovaných správ chce o projekte prezradiť viac detailov až v nasledujúcich dňoch.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM