Magazín Cestovanie

Letná dovolenka podľa znamenia ZVEROKRUHU: TOTO sú tie najlepšie destinácie!

Chcete si na dovolenke poriadne oddýchnuť, zabaviť alebo naučiť sa niečo nové? Skúste si vybrať letnú destináciu podľa cestovateľského horoskopu.

Ilustračný obrázok k článku Letná dovolenka podľa znamenia ZVEROKRUHU: TOTO sú tie najlepšie destinácie!
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com , pixabay.com

Neviete sa rozhodnúť, kde by ste strávili tohtoročnú letnú dovolenku? Astrológovia zostavili rebríček destinácií na základe vášho znamenia.

BARAN

Barani sú otvorení novým veciam a zároveň prekypujú energiou, vášňou, súťaživosťou a hravosťou. Prvé znamenie zverokruhu by malo stráviť časť leta v brazílskom meste Rio de Janeiro. „Rio ponúka neobmedzenú zábavu, krásne pláže a bohaté kultúrne dedičstvo, ktoré určite uspokojí každú dobrodružnú a zvedavú povahu,“ informuje City Magazine. Predstaviteľ tohto znamenia sa nemusí obávať, že ostane stáť niekde v kúte alebo sa začne nudiť. Rio de Janeiro je mesto, ktoré nespí.

BÝK

Pohodlie, relax, krása a kvalitné jedlo. To je niečo, čomu pôžitkársky Býk nedokáže nikdy odolať. Býk si jednoducho dokáže užívať život plnými dúškami. Tohtoročné leto by mal stráviť na známom gréckom ostrove: „Santorini so svojimi malebnými bielymi domčekmi, modrými kupolami a s nádhernými západmi slnka ponúka perfektnú kulisu pre relaxačnú prestávku.“ Výdatnou bodkou je grécka kuchyňa, stvorená pre maškrtný jazyk každého Býka.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM