han Zo Slovenska

Legendárny športovec NALOŽIL vláde: Žijete v inej dimenzii a patríte na smetisko dejín!

Poriadne silné slová na adresu politikom, ktorí stoja na čele Slovenska. Tie použil 83-ročný bývalý futbalový reprezentant.

Ilustračný obrázok k článku Legendárny športovec NALOŽIL vláde: Žijete v inej dimenzii a patríte na smetisko dejín!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Niekdajší špičkový futbalista Jozef Štibrányi, ktorý hral za Československo na majstrovstvách sveta 1962 v Čile, kde pomohol tímu k striebru, je poriadne nasrdený. Dokonca priamo na vládnych činiteľov.

„Vláda SR, ďakujem vám, že ste mi odobrali športový dôchodok vo výške 19,90 eur, ktorý som poberal ako držiteľ striebornej medaily z MS v Čile 1962,“ uviedol 83-ročný internacionál na sociálnej sieti.

Smutné slová

Niekdajší hráč trnavského Spartaka pokračoval ďalej: „Takto si vážite posledného "Čiľana“ žijúceho na Slovensku? Toto je len malá ukážka toho, v ako štáte žijeme. Vy si svoje platy s poslancami určite neznížite. Môžete sa hanbiť, ako sa staráte o dôchodcov. Dostal som od vás krásny darček k mojim 83. narodeninám."

„Žijete v inej dimenzii a verím, že skončíte na smetisku dejín a zvolíme si konečne vládu, akú si Slovensko zaslúži,“ pokračoval legendárny športovec vo svojom statuse.

Pozdrav na záver

„Zdravím všetkých dôchodcov a prajem im zdravie, pohodu v kruhu svojich najbližších,“ uzavrel Majster športu, člen siene slávy v ČR a SR. Tak sa na koniec statusu Jozef Štibrányi podpísal.

Na druhý deň sa na jeho príspevok ozval Ivan Husár, štátny tajomník pre šport. „Pán Štibrányi: Zákon 112 sa nemenil a priamo v ňom sa píše, že sa vypláca rozdiel, a že ak sa zmenia skutočnosti, napríklad výška dôchodku, tak sa príspevok môže aj znížiť aj zvýšiť,“ poznamenal Husár.

Výber správ, ktoré vás tiež ZAUJMÚ!

Vlada SR dakujem Vam,ze ste mi odobrali sportovy dochodok vo vyske 19,90,ktory som poberal ako drzitel striebornej...

Posted by Jozef Stibranyi on Tuesday, January 17, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM