Magazín

LÁSKA bez zoznamky a internetu: Nový HIT nosia na rukách ženy aj muži

Mladí ľudia prepadli novému trendu. Zoznámenia prostredníctvom fotiek či videí vymieňajú za užitočný módny doplnok.

Ilustračný obrázok k článku LÁSKA bez zoznamky a internetu: Nový HIT nosia na rukách ženy aj muži
Zdroj: instagram.com/scartown88 , instagram.com/hallowfanatics , instagram.com/pbgigilogan

Zoznamovacie aplikácie sú stále v obľube, no vyzerá to tak, že časť nezadaných zatúžila po inej forme randenia. Naprieč svetom sa totiž začala šíriť nová forma spoznávania bez internetového pripojenia. „Bola vytvorená pre ľudí, ktorých unavovali zoznamovacie aplikácie,“ vysvetľuje portál Upworthy.

Ako sociálny experiment

Ľudia sa začínajú zoznamovať prostredníctvom zeleného prsteňa. Ak sa hocikde stretne takáto „okrúžkovaná“ dvojica a preskočí vzájomná iskra, ani jedného z nich nemusia trápiť otázky ohľadom vzťahovej situácie.

V spoločnosti dávajú „okrúžkovaní“ na známosť, že nemajú žiadne záväzky, ale hľadajú si partnera.

Za prsteňom stojí spoločnosť s názvom Pear ring, ktorá ho nazvala „najväčším sociálnym experimentom na svete“ a predaj produktu vníma ako poslanie: „Ak by 1,2 miliardy nezadaných po celom svete malo na prste zelený prsteň, ktorý by ukazoval, že sú single, nepotrebovali by sme zoznamovacie aplikácie,“ píše na svojom webe. Podľa spoločnosti sa prvá edícia za 26 dolárov rozchytala a predaj druhej bude čoskoro ukončený.

Médiá si všimli, že podobný zelený šperk zdobí herečku Alison Hammond. Tá svoj prstienok nekomentovala, no vyjadrila sa k jeho symbolike. „Stále viac ľudí sa chce len tak stretávať… mať na ruke práve takýto prsteň vnímam ako dobrý nápad. Ostatní ihneď pochopia, že ste bez záväzkov,“ povedala pre Mirror.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM