Krimi Zo Slovenska

Kuriózna nehoda na východe: Opitá posádka auta tvrdí, že nikto z nich nešoféroval

Traja muži, ktorí sedeli v aute tvrdia, že ani jeden z nich nešoféroval. Jeden z nich nafúkal vyše 4 promile.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna nehoda na východe: Opitá posádka auta tvrdí, že nikto z nich nešoféroval
4
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Krajská polícia v Prešove vyšetruje kurióznu nehodu na východe Slovenska. Auto narazilo do betónového stĺpu elektrického vedenia.

Napriek tomu, že vo vozidle v tom čase sedelo viacero osôb, vraj nešoféroval ani jeden z nich. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Čo sa sa stalo?

Nehoda sa podľa policajtov stala v skorých ranných hodinách na miestnej komunikácií v obci Zámutov. „Po náraze sa auto otočilo, stĺp sa zlomil a vyvrátil sa na auto,“ uvádza polícia.

Pri nehode došlo k zraneniu štyroch osôb z vozidla. „Dvaja muži vo veku 27 rokov podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia, no tretí muž vo veku 24 rokov, ako aj 27 ročná žena utrpeli ťažké zranenia,“ priblížila krajská polícia v Prešove.

Škodu spôsobenú na aute vyčíslili na približne 3 000 eur. Ďalších približne 10-tisíc eur majú byť škody spôsobené na stĺpe elektrického vedenia.

Prečítajte si tiež

Kto šoféroval?

„Po nehode bola u osádky vozidla vykonaná dychová skúška, u prvého s výsledkom viac ako 4 promile, u druhého s výsledkom viac ako 2 promile a posledný muž vo vozidle nafúkal viac ako 3 promile! Všetci svorne tvrdili, že nikto z nich auto nešoféroval,“ konštatuje polícia, s tým, že dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu vo Vranove nad Topľou v prípade vedie trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie udalosti

Kuriózna nehoda na východe: Opitá posádka auta tvrdí, že nikto z nich nešoférova
4
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM