Rastislav Búgel Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Dedina zatvorí toalety na CINTORÍNE! Páry sa tam chodia oddávať RADOVÁNKAM

Obec sa rozhodla zatvoriť toalety, ktoré sa nachádzajú na cintoríne. Dôvodom sú páry, ktoré sa tam chodia oddávať sexuálnym radovánkam.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Dedina zatvorí toalety na CINTORÍNE! Páry sa tam chodia oddávať RADOVÁNKAM
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Švajčiarska obec Teufenthal sa počas tohto týždňa rozhodla zatvoriť verejné záchody na miestnom cintoríne. Otvorené už budú len počas pohrebov. Na základe správy portálu Zofinger Tagblatt o tom informovali novinky.cz.

Viaceré páry práve toalety vyhľadávali na svoje sexuálne radovánky!

Švajčiarsky denník to komentoval slovami „Príležitosť zjavne robí nielen zlodeja, ale aj lásku.“

Je to cez čiaru

Zastupiteľstvo obce rozhodlo. Takéto konanie je neprístupné. Starosta Niklaus Boss je označovaný za muža s veľkým zmyslom pre humor. Ale sex na cintoríne je podľa neho už cez žiaru.

Opakujúce sa prípady

"Pani, ktorá chodí toaletu upratovať, tam našla spodky, slipy, obaly od kondómov alebo tuby od lubrikačného gélu,“ prezradil starosta s tým, že počas leta sa takéto prípady pravidelne opakovali.

Nikto nevie, prečo si páry vyberajú práve toalety na cintoríne. Rovnako nie je známe, či ide o jeden pár, alebo je previnilcov viacero. „Asi nejaký fetiš. Aj keď mi do toho nič nie je, kde sa ľudia schádzajú k sexu, cintorínsky záchod určite nie je tým správnym miestom,“ dodala hlava obce.

Až od januára

Nič iné, ako zatvorenie toaliet, podľa neho nebolo na mieste. Inštalácia kamier by bola totiž príliš nákladná. Zaujímavo vyznieva fakt, že obec nezatvorí toalety okamžite, ale až od januára. Uznesenie tento krok nevysvetľuje, no podľa médií sa pravdepodobne vedenie obce spolieha, že páry odradí blížiace sa chladné počasie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM