Monika Hanigovská Magazín

Ktoré ŽENY chcú mať posledné slovo? Podľa ZVEROKRUHU je to táto ŠTVORICA znamení

Ste ženou, ktorá chce mať vo vzťahu či medzi priateľmi často posledné slovo, alebo takú vo svojom okolí poznáte? Je možné, že je to znamením zverokruhu.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré ŽENY chcú mať posledné slovo? Podľa ZVEROKRUHU je to táto ŠTVORICA znamení
Zdroj: pixabay.com

Znamenia zverokruhu sú svojou charakteristikou jedinečné. Poznáme ich ako ohnivé, zemské, vzdušné a vodné, no aj ako základné, pevné a pohyblivé. Niekto dostal do vienka podľa zverokruhu viac vášne, energie a priebojnosti. Ktoré ženy chcú mať vo vzťahoch viac navrch? Patríte k nim tiež?

1) Žena v znamení BARANA

Narodili ste sa medzi 21. marcom až 20. aprílom? Ste ženou, ktorá presne vie, čo od života, priateľa či manžela vyžaduje a potrebuje. „Ženy s týmto slnečným znamením veľmi otvorene hovoria o tom, po čom túžia a neváhajú dať ľuďom najavo, čo od nich očakávajú. V dôsledku toho je jednoduché zaradiť Barana ako znamenie s najväčšou mierou dominancie,“ opisuje portál Pinkvilla.

Sú to ženy, čo vedia, ako sa dostať všade o krok vpred, nikdy nezaostávajú a uspokojuje ich, keď majú všetko pod kontrolou.

2) Žena v znamení LEVA

Všade kam prídu, pútajú pozornosť. O kom je reč? O Leviciach, sú to totiž rodené líderky. No zároveň u nich prevláda panovačnosť aj roztomilosť – medzi priateľmi vynikajú svojou obľúbenosťou.

Niekedy to však s nimi môže byť veľmi náročné. Ak niečo chcú, nič ich nezastaví, a to ani v prípade, že sa ich to netýka. „Neprestanú o tom hovoriť, ak sú presvedčené, že vedia, čo je pre vás najlepšie, okrem toho, že vám to povedia. Keď sa na niečo zafixujú, tieto dámy môžu byť neoblomné,“ opisuje Levice tamojší portál.

Ženy v tomto znamení prevezmú ľahko opraty a už ich nechcú pustiť. „Často sa im darí prinútiť ostatných, aby ich nasledovali.“

3. Žena v znamení ŠKORPIÓNA

Ako opisuje tamojší portál, ženy narodené v tomto zmenení oplývajú neuveriteľnou vášnivosťou, no veľa z vás nevie, že sú tiež neslávne známe tým, že sa držia hesla „nikdy neodpúšťaj a nezabudni“.

Škorpiónky sú okrem toho panovačné, no vedia výborne ochrániť svoju rodinu či partnera.

4. Žena v znamení STRELCA

Narodili ste sa medzi 23. novembrom až 21. decembrom? Patríte medzi najúprimnejšie, ale zároveň najdominantnejšie znamenia. Žena narodená v tomto rozmedzí neváha prevziať hocikedy iniciatívu a keď je to potrebné, aj hlasne sa ozvať.

Majú veľa energie, vyhýbajú sa ľudom bez názoru a ťažko ich o niečom len tak presvedčíte. Sú ohnivé a nezávislé.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM