han Magazín

KTO vyhral 10-tisíc eur v štátnej lotérii? Na TÝCHTO päť žien sa usmialo šťastie!

Už takmer dva mesiace prebieha žrebovanie zaočkovaných ľudí prostredníctvom štátnej prémie. Losovalo sa aj vo štvrtok (7.10.) a k výhercom pribudlo 25 nových ľudí.

Ilustračný obrázok k článku KTO vyhral 10-tisíc eur v štátnej lotérii? Na TÝCHTO päť žien sa usmialo šťastie!
7
Galéria

Očkovacia lotéria sa konala v nedeľu naposledy, odteraz bude priamy prenos vždy v sobotu o 20.30 h. Vtedy sa hrá o najvyššie čiastky, ale aj počas týždňa sa na RTVS žrebuje.

Každý pracovný deň sa žrebujú ďalší výhercovia „štátnej“ súťaže, ktorá patrí pod Ministerstvo financií SR a rozdelí sa v nej približne 21 miliónov eur. Začalo sa 15. augusta.

Priamy prenos šou Byť zdravý je výhra je už nejaký ten týždeň veľkým diváckym hitom. Túto reláciu sleduje na konci týždňa takmer milión ľudí. Bodaj by aj nie, keď v očkovacej lotérii môžu vyhrať aj 100-tisíc eur. Cez týždeň sú sumy nižšie, ale aj takých 10-tisíc eur alebo tisícka potešia.

Kto vyhral?

Včera, teda vo štvrtok vyhrali spomínaných 10-tisíc títo šťastlivci: Denisa z Trnavy, Gabriela z Rožňavy, Božena z Olcnavy, Karina z Michaloviec a Marianna z Košíc. Nájdete ich aj v GALÉRII.

Menšie sumy, čiže tisíc eur, si na účty pripíšu Slováci, ktorých zoznam nájdete takisto v GALÉRII.

Zoznam výhercov nájdete TU.

Po kliknutí na odkaz zvolíte a vyplníte možnosti vyhľadávania. Buď podľa mena, mesta, čísla žrebu alebo výhry. Skontrolovať si môžete nielen posledné žrebovania, ale aj údaje z tých predchádzajúcich.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Očkovacia lotéria sa žrebovala aj vo štvrtok
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM