han Politika

Krošlák bez SERVÍTKY: Matovič je ZLÝ politik, rozosieva nenávisť a OĽANO je sekta!

Poslanec NR SR Ján Krošlák sa poriadne obul do svojho bývalého šéfa a lídra OĽANO Igora Matoviča.

Ilustračný obrázok k článku Krošlák bez SERVÍTKY: Matovič je ZLÝ politik, rozosieva nenávisť a OĽANO je sekta!
Zdroj: TASR/Martin Baumann , TASR/Jakub Kotian

Bývalý profesionálny tenista a v súčasnosti poslanec Ján Krošlák poskytol denníku Plus JEDEN DEŇ exkluzívny rozhovor. V ňom nemal problém povedať otvorene, čo si myslí o bývalom premiérovi a poverenom ministrovi financií. Krošlák sa dostal do parlamentu ako člen OĽANO, ale na jeseň 2021 vystúpil z jeho poslaneckého klubu.

Neskôr sa zaradil ku Sme rodina, no aj z tohto poslaneckého klubu odišiel. V súčasnosti je nezaradený poslanec.

„Bol to môj dlhodobý postoj voči Igorovi Matovičovi a jeho štýlu vládnutia, voči všetkému, čo od výhry v parlamentných voľbách spravil. Ani po výmene, keď sa premiérom stal Eduard Heger, som nevidel žiadnu zmenu. Naopak, videl som, že tie najväčšie škody robí Matovič a dokonca by som povedal, že z pozície ministra financií ešte väčšie,“ prezradil 48-ročný politik.

Povedal, čo si myslí

„Okolie Hegera je Matovič. Eduard Heger má svojho pána a tým je Igor Matovič. Je to smutné konštatovanie. Neraz som sa vyjadril, že pre mňa je OĽANO sekta. Pozrel som si definíciu sekty a spĺňajú väčšinu podmienok,“ povedal Krošlák a pokračoval: „Nehovorím o poslaneckom klube, tam nie sú len členovia OĽANO. V samotnom hnutí je však silný kult osobnosti, neexistuje tam žiadne kritické myslenie. Títo ľudia sú v parlamente, na Úrade vlády, podosadzovali ich do rôznych inštitúcií.“

Bývalý tenista reagoval aj na otázku, aký je podľa neho Matovič politik. „Vnímam ho ako veľmi zlého politika. Žije z toho, že rozdeľuje. Keď je chvíľku na slovenskej politickej scéne pokoj, tak príde s niečím, len aby tú spoločnosť rozdelil,“ odpovedal.

„Rozosieva nenávisť, a to mi najviac prekáža na jeho politike. Ale jeho okolie mu drukuje, šíri a zdieľa jeho nenávisť,“ dodal.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM