Technológie

Instagram VYTOČÍ aj Slovákov: Zaplaví ich REKLAMAMI, vyskakovať budú takmer VŠADE!

Sociálna sieť predstavila novinky, ktoré potešia inzerentov, no používateľov poriadne nahnevajú. Na Instagrame bude ešte viac reklám.

Ilustračný obrázok k článku Instagram VYTOČÍ aj Slovákov: Zaplaví ich REKLAMAMI, vyskakovať budú takmer VŠADE!
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Už dnes je obľúbená sociálna sieť Instagram plná rôznych reklám a sponzorovaných príspevkov. Onedlho by ich však malo byť ešte viac. Sociálna sieť o tom informovala na svojom oficiálnom blogu.

Reklama vo vyhľadávaní

Instagram predstavil nové typy reklamných formátov. Vyskakovať na nás budú dokonca aj vo výsledkoch vyhľadávania.

„Ľudia prichádzajú na Instagram, aby objavili nové značky, produkty alebo nadchádzajúce udalosti. Dnes predstavujeme dva nové reklamné produkty, ktoré firmám poskytujú viac spôsobov, ako ich objaviť a vytvárať zmysluplné spojenia – reklamy na pripomenutie a reklamy vo výsledkoch vyhľadávania,“ informuje Instagram.

Reklamy vo vyhľadávaní už sociálna sieť začala testovať. Novinku plánuje spustiť globálne v najbližších mesiacoch.

Komerčné pripomienky

Platforma však pripravuje ešte otravnejší reklamný formát. Stanú sa ním pripomienkové reklamy, ktoré sa budú zobrazovať medzi upozorneniami na vašom telefóne. Tie by mali firmám uľahčiť oznamovanie, pripomínanie a upozorňovanie ľudí na budúce udalosti alebo uvedenia produktov na trh, ktoré by ich mohli zaujímať.

Pripomienkové reklamy budú sprístupnené všetkým inzerentom. „Ľudia sa môžu prihlásiť na odber pohodlných pripomienok a dostávať tri upozornenia z Instagramu deň pred, 15 minút pred a v čase udalosti,“ vysvetľuje sociálna sieť Instagram.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM