Ľubomír Hudačko Krimi

HROZNÝ nález na východe: Traktorista v poli našiel detskú lebku! Patrí stratenému chlapcovi?

Mohlo by ísť o pozostatky dvojročného chlapca, ktorý záhadne zmizol v tejto lokalite.

Ilustračný obrázok k článku HROZNÝ nález na východe: Traktorista v poli našiel detskú lebku! Patrí stratenému chlapcovi?
Zdroj: TASR

V poli pri Lemešanoch bol objavený kostrový nález ľudskej lebky dieťaťa. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

Stratil sa v lete

„Pred poľovníckym posedom ju tam objavil položenú na kraji repkového poľa traktorista. Mohlo by ísť o pozostatky dvojročného chlapca, ktorý sa tam stratil v lete,“ píšu ďalej tvnoviny.sk.

Ešte v júli sme o maloletom chlapcovi písali aj na našom webe. Vtedy sa stratil počas kúpania sa v Toryse pri Lemešanoch chlapec Demir. Podľa informácií TV Markíza teraz policajti preverujú aj podozrenia o únose a predaji dieťaťa vlastnými rodičmi.

Lebku policajti zobrali na expertízu a miesto nálezu prehľadávajú, prípad prevzali košickí policajti.

Začne skúmanie

„Ide o lebku neznámej osoby vo veku 5–6 rokov. Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach-okolí začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Kostrový nález bude predmetom znaleckého skúmania znalcov Ústavu súdneho lekárstva v Košiciach,“ uviedla pre tvnoviny.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

ilustračné foto

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM