Krimi

Hrôza v obci, muž mal napadnúť 2 ženy: Po incidente však začal zvracať a onedlho zomrel!

Došlo ku kuriózne tragickej udalosti. Sám páchateľ v Plaveckom Štvrtku prišiel o život po tom, čo podľa polície napadol dve ženy.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v obci, muž mal napadnúť 2 ženy: Po incidente však začal zvracať a onedlho zomrel!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

V utorok ráno polícia na linke 158 prijala oznámenie o incidente, ku ktorému malo dôjsť v obci Plavecký štvrtok. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií mal v jednom z rodinných domov 34-ročný muž fyzicky napadnúť 76-ročnú a 58-ročnú ženu. Tie pri fyzickom útoku muža utrpeli viaceré zranenia a zlomeniny. Po príchode hliadky na miesto incidentu muž javil známky zdravotných komplikácii, kľačal na zemi a zvracal,“ vysvetlila podrobnosti polícia.

Konštatovali smrť

Policajti z tohto dôvodu na miesto privolali ďalšiu v poradí druhú RZP.

„Po jej príchode však muž už nejavil známky života a bola konštatovaná jeho smrť. V súvislosti s vyšetrovaním fyzického útoku na dve ženy začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách trestné stíhanie, vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,“ doplnila polícia s tým, že vo vzťahu s úmrtím páchateľa, si vec na mieste prevzal vyšetrovateľ Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.

Hl. foto: ilustračné

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM