Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

OSTRÁ hádka v autobuse kvôli kočíku: Mladej mamičke sa VYHRÁŽAJÚ znásilnením a smrťou!

Video z autobusu, ktoré sa šíri internetom, vyvolalo vášne a rozdelilo ľudí na dva tábory.

Ilustračný obrázok k článku OSTRÁ hádka v autobuse kvôli kočíku: Mladej mamičke sa VYHRÁŽAJÚ znásilnením a smrťou!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

V pražskej MHD prebehol ostrý konflikt medzi vodičom autobusu a mamičkou s kočíkom. Práve kočík bol predmetom sporu. Video incidentu zverejnila CNN Prima News.

Pravidlo jedného kočíka

V autobuse sa totiž v jednej chvíli viezli dve mamičky, a teda aj dva kočíky. Jednu z nich šofér poprosil, aby spoj opustila. Odkazoval pritom na cestovný poriadok, ktorý hovorí, že v autobuse môže byť naraz len jeden kočík. Na to sa strhla mela. Druhá mamička sa inej ženy s kočíkom zastala.

„Tu máte napísané, jeden kočiar. Takže si to prečítajte, takže prosím…“ vysvetľuje na videu šofér a ukazuje pritom na vyvesený cestovný poriadok.

„Vy nás tu nebudete vyhadzovať s deťmi, ste normálny? Veď je zima,“ tvrdo oponovala jedna zo žien. Mamička, ktorá bola vyzvaná z autobusu vystúpiť, to odmietla. Situácia sa tak vyhrotila, že vodič nepokračoval v jazde a zavolal políciu.

Vyhrážky smrťou

Skutočná „kovbojka“ ale nastala až po roztržke v autobuse. A to na internete. Rozčúlená mamička zverejnila status, v ktorom situáciu opísala zo svojho pohľadu. A komentáre sa začali sypať. Časť ľudí sa zastala šoféra, časť mamičiek. Podľa niektorých vodič jednoducho musí dodržiavať pravidlá a keby nebodaj došlo k nehode, niesol by následky. Iní tvrdia, že situáciu mal vyhodnotiť aj podľa zaplnenia autobusu, a ten bol takmer prázdny.

Našli sa ale aj ľudia, ktorí na celú vec zareagovali až prekvapivo agresívne. Aktérka incidentu opísala, že cudzí ľudia posielajú vyhrážky smrťou či znásilnením.

„Chodia mi stovky a stovky (!!!) nenávistných správ a komentárov. V noci som musela vypnúť zvuk. Ľudia mi píšu súkromné správy, aby som skapala, aby mi odobrali dieťa, že by mi dala cez hubu a zmlátili ma železnou tyčou. Niekto napísal, že si zaslúžim znásilniť,“ uviedla mamička na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Tak jsem si užila 5 minut slávy😃✌️ Je to zážitek teda. Chodí mi stovky a stovky (!!) nenávistných zpráv a komentářů. V...

Posted by Lucie Chadrabová on Wednesday, February 1, 2023

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM