Barbara Dallosová Magazín

Geissenovci na Slovensku: Televízia JOJ ohlásila, kedy diváci uvidia prvý diel!

Fanúšikovia Geissenovcov už takmer rok čakajú na epizódy, ktoré sa nakrúcali na Slovensku. Slovenský špeciál konečne prichádza aj na naše obrazovky.

Ilustračný obrázok k článku Geissenovci na Slovensku: Televízia JOJ ohlásila, kedy diváci uvidia prvý diel!
Zdroj: Instagram.com/outoffreal

Asi len málokto nepozná podarenú milionársku rodinku Geissenovcov. Carmen, Robert a ich dve dcéry sa preslávili v televíznej relácii Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie, v ktorej cestovali po svete a predvádzali svoj luxusný životný štýl.

Fanúšikovia sa dočkajú

Geissenovci vyvolali veľký rozruch, keď minulé leto navštívili Slovensko a nakrútili tu časť svojej šou. Zatiaľ čo nemeckí diváci už diely zo Slovenska videli, Slováci si na ne museli počkať. Televízia JOJ pred časom potvrdila, že slovenské diely odvysiela.

„Môžeme potvrdiť informácie, pripravujeme do vysielania špeciál GEISSENOVCI NA SLOVENSKU! Pôjde o najnovšie časti, ktoré boli nakrúcané na Slovensku. V Nemecku boli odvysielané len pred niekoľkými dňami a vy ich uvidíte už čoskoro na JOJke,“ avizovala JOJ ešte koncom marca.

Najnovšie televízia na sociálnej sieti konkretizovala, že špeciál s Geissenovcami bude vysielať od 3. mája o 20:35 hod.

Kontroverzná návšteva

Geissenovci prišli na Slovensko minulý rok v lete, pozval ich vtedajší minister hospodárstva Richard Sulík, keď sa stretli na výstave Expo v Dubaji. Sulík tvrdil, že známa rodina takto spropaguje náš cestovný ruch.

Návšteva však vyvolala kontroverzie. Kým časť Slovákov sa s rodinkou pyšne fotila, niektorí považovali takúto prezentáciu našej krajiny z nevkusnú. Sulíkovi pozvanie vyčítali aj politickí oponenti s tým, že v čase krízy má ako minister riešiť iné veci. Geissenovci si okrem iného pozreli napríklad historickú Banskú Štiavnicu či budovu nášho parlamentu, odkiaľ majú aj pár legendárnych fotiek.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ahoj, Slovensko! 🇸🇰🤩 Špeciál GEISSENOVCI NA SLOVENSKU už od 3. mája o 20:35 na JOJke.

Posted by Televízia JOJ on Sunday, April 23, 2023

Zostaňte v obraze. Ďalšie novinky z domova i zo sveta:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM