Barbara Dallosová Magazín

Geissenovci balia kufre a idú NA SLOVENSKO! Kde môžete výstrednú rodinku stretnúť?

Nemeckí boháči sa tentoraz nechystajú do ďalekej exotiky, ale na Slovensko. Už si vybrali aj ubytovanie.

Ilustračný obrázok k článku Geissenovci balia kufre a idú NA SLOVENSKO! Kde môžete výstrednú rodinku stretnúť?
Zdroj: Instagram.com/carmengeiss

Asi len málokto nepozná podarenú milionársku rodinku Geissenovcov. Carmen, Robert a ich dve dcéry sa preslávili v televíznej relácii Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie, v ktorej cestovali po svete a predvádzali svoj luxusný životný štýl.

Nemecká šou sa rýchlo stala kultúrnym fenoménom a roky sa vysielala aj na Slovensku.

Mieria k nám

Boháči už majú precestovaný azda celý svet, najnovšie sa však nechystajú do ďalekej exotiky, ale k nám na Slovensko. Doraziť majú už tento víkend a ako sa pochválil zámocký hotel v Pezinku na sociálnej sieti, ubytujú sa práve na tomto mieste.

Extravagantná rodina navštívi miestne vinárstvo aj reštauráciu a v sobotu (7. 5.) ju môžu uvidieť aj fanúšikovia. Aký program budú mať Geissenovci na Slovensku ďalej, zatiaľ nevedno. Určite si ale je čo vyberať a ako je známe, k našej krajine majú nemeckí manželia pozitívny vzťah.

Slovensko ich zaujalo

Ešte koncom minulého roka sa dvojica vybrala do Dubaja na výstavu Expo 2020, aby si obhliadla najväčšie novinky zo sveta. V našich končinách vtedy zarezonovalo, že Geissenovcom učaroval slovenský pavilón. Nad haluškami tiež prehodili niekoľko priateľských slov s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom.

„To sú ľudia, ktorí majú neuveriteľne silný dopad a sú vo svojej sociálnej vrstve veľmi mienkotvorní. Sú to milí ľudia a prídu v máji na Slovensko a jeden diel toho, čo vysielajú (reality show, pozn. red.), tak jeden bude točený iba o Slovensku. Toto som dohodol tam, pri haluškách,“ pochválil sa minister hospodárstva.

Takýto „úlovok“ prominentného páru má podľa neho hodnotu možno stotisíc eur. „Táto reklama, čo oni spravia, že sa to bude po Európe vysielať,“ uzavrel Sulík. Snáď tentoraz dobre pre Slovensko navaril!

Roberta vtedy uchvátilo vodíkové auto z dielne slovenských tvorcov, ktoré by vraj rád videl aj vo vlastnom vozovom parku.

Zohratý tím

Hoci v reality šou diváci vidia časté škriepky medzi manželmi, zdá sa, že po vypnutí kamier to Robertovi a Carmen klape. Vzali sa ešte v roku 1994, ich láska teda trvá už bezmála tridsať rokov. Dvojica väčšinou cestuje spolu a sociálne siete oboch manželov sú plné spoločných rodinných fotiek.

Robert Geiss zbohatol ako obchodník so športovým oblečením. Zaoberal sa tiež rekonštrukciou a predajom luxusných nehnuteľností a pôsobil aj na burze. Carmen bola v mladosti fitneska, strihla si ale aj rôzne iné povolania.

Vedeli ste, že Carmen skúšala aj hudobnú kariéru? Pozrite si videoklip k jej songu My City – Miami ⬇︎

Zdroj: YouTube.com

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM