Magazín

ODSŤAHUJE sa kráľovná Instagramu zo Slovenska? Plačková sa teší na luxusný BYT v Dubaji! FOTO

Influencerka sa verejne vyznala, že vždy túžila po takejto nehnuteľnosti. Aj keď byt nie je ešte dokončený, už teraz vidieť, že sa na metroch vôbec nešetrilo.

Ilustračný obrázok k článku ODSŤAHUJE sa kráľovná Instagramu zo Slovenska? Plačková sa teší na luxusný BYT v Dubaji! FOTO
4
Galéria

Vyzerá to tak, že čoraz viac slovenských osobností a hviezdičiek zvažuje kúpu nehnuteľností za hranicami. Len nedávno sme vás informovali o tom, že niekdajšia hviezda zámorskej NHL Marián Gáborík si doprial luxusnú vilu v Chorvátsku. Manželia Gáboríkovci nenechali nič na náhodu a vybrali si skutočne nádhernú oblasť.

Ozvala sa aj Zuzana Strausz Plačková. Influencerka a podnikateľka pred niekoľkými dňami prekvapila počas dovolenky v Dubaji. Ukázala svoju novú nehnuteľnosť.

Koľko má metrov?

Slovenka ukázala na Instagrame krátke video, ktoré zachytáva rozostavanú budovu – v nej pribudne byt aj pre Strauszovcov.

„A tu sa stavia môj sen, môj najväčší sen! Zajtra sa tam idem cez deň pozrieť aj dovnútra! Milujem! Tu budem tráviť svoj život. Presne tu, ľudia moji. No, ale ešte si počkáme,“ vyznala sa nadšene Plačková.

Malo by ísť o luxusný byt s rozlohou 135 m2 na 25. poschodí, píše TopStar. Približne pred pol rokom očaril Dubaj aj inú známu dvojicu. Jasmina Alagič a raper Rytmus sú tiež majiteľmi nehnuteľnosti v Spojených arabských emirátoch. Kto bude ďalší?

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Plačková v Dubaji
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM