han Magazín

Exmoderátor bol po nehode v umelom spánku a prišiel o NOHU: Takto sa TERAZ lieči! FOTO

Známy bývalý moderátor či hráč pokru Dag Palovič mal pred vyše mesiacom vážnu nehodu, pri ktorej takmer prišiel o život. Ako je na tom teraz?

Ilustračný obrázok k článku Exmoderátor bol po nehode v umelom spánku a prišiel o NOHU: Takto sa TERAZ lieči! FOTO
6
Galéria

O hrozivej nehode motorkára s autom sme písali v tomto ČLÁNKU. Ku zrážke došlo 9. augusta vo večerných hodinách medzi obcami Šahy a Preseľany nad Ipľom v okrese Levice.

"47-ročný motocyklista bol vymrštený na čelné sklo auta a odtiaľ spadol na cestu pred auto. Motocyklista bol s ťažkými zraneniami prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre,“ priblížili policajti nehodu.

Polícia ďalej uviedla, že 28-ročný vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred ním idúceho motocykla Yamaha.

Neskôr obletela Slovensko správa o tom, že motocyklistom bol niekdajší úspešný moderátor Dag Palovič, ktorý sa venoval aj hraniu pokru. Je o ňom známe, že je mentálnym koučom a má najvyšší certifikát učiteľa jógy z Indie.

V kritickom stave

Ako informoval portál týždenníka PLUS 7 dní, Paloviča previezli do nemocnice v kritickom stave. Lekári aj príbuzní sa obávali najhoršieho.

„Dva týždne bol Dag v umelom spánku, päť týždňov na áre. Teraz je na jednotke intenzívnej starostlivosti na neurológii,“ napísal portál v polovičke septembra. „Tu pobudnem pár týždňov, potom nasleduje niekoľkotýždňová rehabilitácia,“ povedal Dag pre týždenník.

Už sedí

Ubehlo niekoľko dní a na sociálnu sieť zavesil prvé fotky po vážnej nehode. „44 dní po nehode a dvoch týždňoch rehabilitácii som dokázal sám sedieť na pár minút,“ napísal Dag na Instagrame a vtipne dodal: „A môj kýptik pozdravuje všetkých tiež…“

Dokonca pridal aj príspevok s Ivanom Táslerom zo skupiny IMT Smile. Spevák a frontman IMT Smile ho bol v nemocnici navštíviť.

Ďalšie aktuálne témy

Dag Palovič prišiel po nehode o nohu
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM