TOS Lifestyle

Diváci nového Love Islandu v tom majú jasno: Títo dvaja sú VERNÝMI KÓPIAMI svetoznámych tvárí!

Ako keby im z oka vypadli! Keď sa zjavia na obrazovke súťažiaci Natália či Claude, mnohým divákom Love Islandu napadnú hneď mená svetoznámych hviezd. Schválne, koho pripomínajú vám?

Ilustračný obrázok k článku Diváci nového Love Islandu v tom majú jasno: Títo dvaja sú VERNÝMI KÓPIAMI svetoznámych tvárí!
2
Galéria

Pozeráte? Na Voyo už odštartovala nové séria československého Love Islandu, reality šou, v ktorej cieľom je nájsť si lásku. Na prvý pohľad by sa to mohlo zdať nemožné a hrané, čo v prípade niektorých súťažiacich môže a nemusí platiť, faktom však je, že víťazi prvej série mali nedávno svadbu.

Najlepší futbalista

Teraz sa diváci zoznamujú s novými súťažiacimi, medzi ktorými je je aj obchodník s drahými kovmi, mladý Čech Claude.

„Mbappečko v Love Island, cením,“ okomentoval Vladimír na Instagrame. „Takže Madrid nevyšiel?“ pýta sa ďalší. Naráža na fakt, že v súvislosti s jedným z najlepších futbalistov planéty Kylianom Mbappém sa špekulovalo o prestupe do Realu Madrid.

Claude divákom pripomína práve tohto Francúza. A nie je jediný z tohtoročnej zostavy, v ktorom vidia dvojníka.

Stiflerova mama

Ďalšou je Natália, ktorá bola nedávno na rande práve s Claudem. „Úplne v nej vidím Stiflerovu mamu, nemôžem si pomôcť,“ napísal jeden z divákov na sociálnej sieti.

A mnohí ďalší mu dali za pravdu. V Natálii taktiež vidia herečku Jennifer Coolidge zamlada. Postavu Stflerovej mamy stvárnila v úspešnej filmovej sérii Prci, prci, prcičky.

Ako to vidíte s touto podobou vy? Kliknite na fotogalériu a posúďte. Účastníci Love Islandu vždy vpravo.

Dvojníci v novom Love Islande
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM