ELA Správy Rôzne

Danko s frajerkou v tričkách so semaforom POBÚRILI Slovákov: Môžete sa hanbiť, ste na smiech

Nový biznis s legendárnym semaforom na tričkách? Šéf SNS Andrej Danko sa so svojou o 23 rokov mladšou priateľkou Sylviou Šulíkovou odfotili v kontroverzných tričkách.

Ilustračný obrázok k článku Danko s frajerkou v tričkách so semaforom POBÚRILI Slovákov: Môžete sa hanbiť, ste na smiech
Zdroj: Instagram.com/Sylvia Sulik

Šéf národniarov začiatkom roka nabúral a zničil v bratislavskej Dúbravke semafor. Po náraze z miesta nehody ušiel, ale policajti ho vypátrali podľa strateného EČV a na základe olejových škvŕn. Fúkať odmietol, urobil tak až na druhý deň poobede. V noci vraj stihol lepenie svojho zuba, následne zaplatil pokutu za zničenie verejného zariadenia a ako trest dostal verejnoprospešné práce. Kauza už zhasla a po mesiacoch má z toho Danko veľkú zábavu.

Aspoň tak to vyzerá na profile jeho partnerky. Obaja sa odfotili v tričkách, ktoré pripomínajú jeho nehodu, za ktorú bol terčom posmeškov.

Kým šéf SNS má tričko s nápisom „R.I.P. semafór“, jeho priateľka Silvia je vysmiata v tričku s nápisom „Noačo“. Nechýbajú na nich ani čerešne. Tie odkazujú na jej nedávny status z Dubaja, kde si užívala luxus po boku Danka a vtedy napísala, že konečne prevetrá svoje nové čerešničky: silikóny.

Mimochodom, či ide o slovnú hračku alebo neznalosť gramatiky a má to byť fór, vie len národniar Danko a jeho partnerka: V slove semafór nie je dlhé ó…

K spoločnej fotografii nezabudli pridať popis: „Chceli by ste takéto tričká?“ Či ide o jej nový biznis, nevedno. Jedno je však isté. So svojou kreativitou zatiaľ veľmi nepochodili, ľudia ich začali okamžite kritizovať:

  • „Robiť si srandu, z toho že mohol niekoho kľudne zabiť mi príde dosť od veci.“
  • „Krásny príklad inteligenčnej kapacity obidvoch. Rovno do suterénu.“
  • „Boha, to je hanba Ako videl som už všetko, ale aby človek, ktorý utečie z miesta dopravnej nehody, vysokopostavený politik, si robil z toho takto srandu, tak to je na zaplakanie.“
  • „Čistý výsmech ľuďom.“
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM