han Magazín

Ďalšie žrebovanie ŠTÁTNEJ lotérie: TÝCHTO dvadsaťpäť očkovaných sa teší z výhier! FOTO

Aj v utorok (26. októbra) sa na Jednotke žrebovalo. Štátna očkovacia prémia má ďalších nových výhercov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie žrebovanie ŠTÁTNEJ lotérie: TÝCHTO dvadsaťpäť očkovaných sa teší z výhier! FOTO
7
Galéria

Hlavnú reláciu Byť zdravý je výhra vysiela RTVS v priamom prenose v sobotu večer o 20.30. Tento týždeň sa však veľká lotéria končí. Práve v sobotu bude posledný priamy prenos.

Najväčšie výhry prinášala očkovacia lotéria cez víkend, ale aj iné dni sa žrebujú výhercovia. Sú to síce nižšie čiastky, ale čo ak sa vám pošťastilo vyhrať? Ide o 10-tisíc a tisíc eur.

Kto vyhral?

Od polovice augusta na Slovensku prebieha očkovacia lotéria, ktorá patrí pod ministerstvo financií. Práve tento rezort vyčlenil na šou viac ako 21 miliónov eur.

Dnes, teda v utorok (26.10.), vyhrali spomínaných 10-tisíc títo šťastlivci: Pán Viliam – Zborov nad Bystricou, pani Judita – Veľký Cetín, pani Kamila – Terchová, pán Juraj – Banská Bystrica – Radvaň, pán Michal – Bratislava – Staré mesto. Nájdete ich aj v GALÉRII.

Nižšiu sumu, čiže tisíc eur, si na účty pripíšu Slováci, ktorých zoznam nájdete takisto v GALÉRII.

Zoznam výhercov nájdete TU.

Po kliknutí na odkaz zvolíte a vyplníte možnosti vyhľadávania. Buď podľa mena, mesta, čísla žrebu alebo výhry. Skontrolovať si môžete nielen posledné žrebovania, ale aj údaje z tých predchádzajúcich.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24

Ďalšie aktuálne témy

Nové žrebovanie v očkovacej lotérii
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM