Monika Hanigovská Magazín

Čaputovej dcéra ŽIARI na titulke prestížneho Vogue: Je tvárou novej generácie, FOTO

Emme Čaputovej sa dostalo veľkej pocty a pozornosti. Nádejná modelka sa ukázala na titulke prestížneho módneho magazínu.

Ilustračný obrázok k článku Čaputovej dcéra ŽIARI na titulke prestížneho Vogue: Je tvárou novej generácie, FOTO
2
Galéria

Emma Čaputová si plní svoje sny do bodky. Napriek tomu, že jej štart na prehliadke dizajnéra Borisa Hanečku v úlohe modelky spôsobil rozruch, nádejná tvár modelingu najnovšie žiari na obálke prestížneho magazínu.

Ako tvár inovácie

Dostala sa na obálku titulnej strany magazínu Vogue, ktorý ju nešetril chválou. Emma na titulke pózuje v ružových vlasoch s ďalšími tvárami modelingu.

„Súčasný svet nepotrebuje revolúcie, ale inovácie. Nie je nutné boriť to minulé a nahradzovať ho niečím novým, ale posúvať, oživovať alebo prepožičiavať nový rozmer,“ píše Vogue na Instagrame.

„Adam, Thali, Kryštof, Emma – nové tváre česko-slovenského modelingu patria ku generácii Z.,“ hlási s hrdosťou Vogue.

A zároveň pripomína, že všetkých spája februárová obálka Vogue CS. „Okrem nich sa na aktuálnom vydaní podieľali tiež študentky a študenti tvorby písma, mladí ilustrátori a fotografi. Aj takto môže vyzerať YouthQuake 2022.“

Nielen pre meno

Šéfredaktorka magazínu Andrea Běhounková nedávno prezradila, prečo má Emma potenciál. „Samozrejme, že priezvisko Emme prináša ďaleko viac pozornosti, ako keby sa volala Emma Nová. Mediálna pozornosť je určite spôsobená aj tým, že je dcérou prezidentky Slovenskej republiky,“ vyjadrila sa pre český portál super.cz.

Na druhej strane však jedným dychom dodala, že ten, kto sa aspoň trochu orientuje v špičkovom modelingu, vie, že pokiaľ nemá niekto isté predispozície, tak sa nepresadí.

„Emma má veľký potenciál nielen preto, ako vyzerá, ale je tiež veľmi pracovitá, svedomitá a cieľavedomá,“ povedala o nej Andrea Běhounková.

Ako vychádzajúca hviezda

Ako pripomína super.cz, 17-ročná dcéra slovenskej prezidentky vyniká zjavne ešte niečím ďalším, ako len krátkym zostrihom a výrazným znamienkom na ľavej strane tváre. „Spoločne s ďalšími sedemnástimi mladými ľuďmi ju Vogue CS zaradilo medzi vychádzajúce hviezdy.“

Mohlo by vás zaujímať

Páči sa vám Emma Čaputová na titulke magazínu VOGUE?

FOTO: Emma Čaputová na titulke magazínu VOGUE
2
Galéria

Takto sa predviedla Emma Čaputová na Fashion LIVE 2021.

Fashion LIVE 2021
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM