han Rôzne

Čaputová sa vybrala na Záhorie: Šaty a lodičky vymenila za rifle a trampky, FOTO

Prezidentka Zuzana Čaputová využila pár voľných chvíľ a v spoločnosti priateľa vyrazila k Dračiemu dubu.

Ilustračný obrázok k článku Čaputová sa vybrala na Záhorie: Šaty a lodičky vymenila za rifle a trampky, FOTO
3
Galéria

Počasie cez víkend praje tým, ktorí obľubujú prechádzky či túry. K takým patrí aj naša prezidentka, ktorá si to namierila do Lozorna, neďaleko Bratislavy.

Aj s priateľom

„Už takmer jarné počasie sme spolu s Jurajom a starostom Lozorna Ľubošom Tvrdoňom a jeho manželkou využili na prechádzku k Dračiemu dubu. Sedemstoročný krásny a mohutný dub vyhral anketu Strom roka 2022 a teraz zastupuje Slovensko v európskej súťaži stromov,“ napísala Čaputová na sociálnej sieti a pridala aj pár fotiek.

Z fotiek je vidieť, že sa naša hlava štátu tentoraz nedržala povinného protokolu, ktorý musí dodržiavať počas „úradovania“. Namiesto šiat, mejkapu, topánok na podpätku sa konečne mohla nahodiť do pohodlnejšieho outfitu.

To, že má Zuzana Čaputová rada turistiku, potvrdila už v lete, keď vo Veporských vrchoch prešla takmer 30 kilometrov. Aj vtedy sa nahodila do športového outfitu, len nemala rifle, ale legíny. Písali sme o tom v TOMTO ČLÁNKU.

Výber z aktuálnych tém:

Už takmer jarné počasie sme spolu s Jurajom a starostom Lozorna Ľubošom Tvrdoňom a jeho manželkou využili na prechádzku...

Posted by Zuzana Čaputová on Saturday, February 18, 2023
Prezidentka vyrazila do prírody
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM