han Magazín Ona

Čaputová OHÚRILA ako nikdy doteraz: POZRITE sa na jej účes, šaty a ten biely KABÁT!

Prezidentka Slovenska je známa tým, že vie zaujať. Hlavne vo svete sú z nej nadšení.

Ilustračný obrázok k článku Čaputová OHÚRILA ako nikdy doteraz: POZRITE sa na jej účes, šaty a ten biely KABÁT!
6
Galéria

Už neraz sa hlava štátu ocitla na titulných stránkach zahraničných časopisov, kde ju hodnotili za jej vzorný prístup k výberu outfitu.

Módna ikona

Zuzana Čaputová musí na zahraničných cestách spĺňať kódex v obliekaní. Aj napriek tomu vie prekvapiť a zaujať. Stalo sa tak napríklad na návšteve Francúzska.

Prezidentka začiatkom týždňa odcestovala na oficiálnu návštevu Grécka a následne zavítala aj do Severného Macedónska, kde sa ukázala vo viacerých zaujímavých outfitoch.

Vsadila na tmavomodrú farbu elegantných šiat, doplnila ich bledými lodičkami a výrazným bielym kabátom. Čo však na prezidentke najviac „vytŕčalo“, boli jej vlasy. Zvolila totiž účes, ktorý bol trochu iný ako zvolila už párkrát predtým.

Na návšteve Grécka sa stretla s prezidentkou Katerinou Sakellaropoulou a gréckym premiérom Kyriakosom Mitsotakisom. V Aténach riešili hlavne energetickú krízu.

„S mojimi gréckymi partnermi sme sa zhodli, že cestou z kríz, ktorým čelíme – energetickej, klimatickej, ale aj tej bezpečnostnej priamo v našom susedstve – je najmä silná európska spolupráca a jednota,“ uviedla na Facebooku Čaputová.

Ako to vidí štylistka?

„Biely kabát sám osebe je pekný elegantný kúsok. Zdá sa však dosť nepraktický,“ ohodnotila módna štylistka Andrea Ziegler pre portál pluska.sk.

„Lepšia voľba by bola sako, ktoré by nezavadzalo, keďže pofukoval vietor a kabát sa rozvieval a pani prezidentka si ho musela sústavne naprávať. Môže totiž narúšať koncentráciu a celkový imidž/výstup,“ vysvetľuje ďalej uznávaná odborníčka v oblasti módy.

Čaputová na návšteve Grécka
6
Galéria

S gréckou prezidentkou Katerinou Sakellaropoulou a gréckym premiérom Kyriakosom Mitsotakisom som dnes na oficiálnej...

Posted by Zuzana Čaputová on Tuesday, September 6, 2022

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM