Rastislav Búgel Svet o Slovensku

Britský portál láka turistov do Bratislavy: Vyzdvihol LACNÉ pivo a krásne pamiatky

Popredný britský server píše o Slovensku. V jeho hľadáčiku sa konkrétne objavila Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Britský portál láka turistov do Bratislavy: Vyzdvihol LACNÉ pivo a krásne pamiatky
Zdroj: Pexels.com , Pexels.com

Britský portál ladbible.com sa najnovšie zmienil o Bratislave. Autor článku opisuje naše hlavné mesto ako mesto východnej Európy. To by však prípadných britských záujemcov nemalo odradiť. Práve naopak.

Lacné letenky a aj pivo

Bratislavu zaradil medzi TOP destinácie, kde môžu zaletieť prostredníctvom spoločnosti Ryanair. Pripomína, že aerolínie ponúkajú letenky do nášho hlavného mesta už za 16,99 libier (necelých 20 eur).

Server upriamil pozornosť na lacné pivo, ktoré môže Britov prekvapiť. Aj vďaka nemu vraj môže byť víkend strávený v Bratislave veľmi príjemný a zábavný.

Navyše, ruka v ruke s lacnými letenkami môže Britov presvedčiť aj dĺžka letu. Tá je podľa ladbible.com len dve hodiny a 35 minút, čo dáva dostatočný priestor užiť si u nás predĺžený víkend.

„Nachádza sa priamo na západnej hranici krajiny s Rakúskom na oboch brehoch rieky Dunaj,“ píše server.

Čo treba navštíviť?

„Na vrchole zoznamu miest, ktoré treba navštíviť, je Bratislavský hrad, ktorý bol v histórii bývalým mocenským sídlom. Má prvotriedny výhľad na mesto a určite stojí za to ho navštíviť, keď práve neochutnávate lacné pivo,“ dodáva portál.

Za návštevu podľa neho stojí aj Dóm svätého Martina a spomína aj Euroveu a jej okolie. Láka aj na výlet na hrad Devín: „Je to nádherné!“

Podľa webu je Bratislava jednou z TOP destinácií pre britské večierky. Ochutnávku pre Britov lacného piva majú podľa odporúčaní zakončiť prechádzkou bratislavskými ulicami.

„Do Bratislavy sa zo Spojeného kráľovstva dostanete cez letiská Londýn Stansted a Manchester,“ uzatvára server pozvánku na návštevu slovenského hlavného mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM