Aktualizované han Zo Slovenska

Boris Kollár sa OBUL do Ukrajincov a zastal sa nadávajúceho policajta: Dal by som mu ODMENU!

Slovensko obletelo video, v ktorom si policajt neudržal nervy na uzde a použil vulgárne nadávky voči mužovi, ktorý spravil priestupok. Muža zákona sa zastal dokonca samotný Boris Kollár.

Ilustračný obrázok k článku Boris Kollár sa OBUL do Ukrajincov a zastal sa nadávajúceho policajta: Dal by som mu ODMENU!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Video s policajtom

Policajtovi „rupli“ nervy po tom, čo udelil pokutu 200 eur vodičovi, ktorý nemal pri sebe vodičský preukaz a nemal uhradenú ani diaľničnú známku. Do toho sa „zamontoval“ aj vinníkov spolujazdec.

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, v ktorom je zreteľné, že muž hovoriaci po rusky alebo ukrajinsky niečo neustále policajtovi hovorí. Ten však vysvetľuje, že nie je uhradená diaľničná známka. Po pár sekundách už vybuchol a mužovi povedal: „Čo ma ty tu poučuješ, do p..e!“

Reakcia polície

Záznam sa okamžite stal hitom internetu a vyjadrila sa k nemu aj polícia. „Opakované výzvy policajta aby spomínaný muž opustil jeho bezpečnostnú zónu, ignoroval. K policajtom sa správal arogantne a drzo a do bezpečnostnej zóny policajta vošiel aj počas toho, ako ten sedel v služobnom cestnom vozidle. Policajt voči arogantnému mužovi následne rázne vystúpil, pričom k použitiu donucovacích prostriedkov nedošlo, rovnako nedošlo k zraneniu žiadnych osôb,“ znie stanovisko polície.

„Bezprostredná reakcia policajta voči tomuto mužovi bude vyhodnotená v rámci disciplinárneho konania jeho priamym nadriadeným,“ uzavreli muži zákona.

Pridal sa aj Kollár

Video zarezonovalo aj u predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina), ktorý k nemu zaujal na Facebooku takýto postoj: „Za mňa som rád, že sa uvedený príslušník policajného zboru nepokakal a nepustil ho bez pokuty. A či by som ho riešil? Áno, napomenutím, nech nepoužíva vulgárne slová, ale za služobný postup nemám výhrad, kľudne aj odmenu by som mu dal.“

Líder Sme rodina však pokračoval v ostrom statuse ďalej. „To, čo si tu dovoľujú niektorí “utečenci” na drahých autách a myslia si, že nám tu budú skákať po hlave, že nebudú nič rešpektovať, ako si to dovolia doma na Ukrajine, tak tieto maniere si priviezli aj k nám,“ pokračoval Kollár.

„Mýlia si našu pohostinnosť so svojou svojvôľou, sú veľakrát drzí a nerešpektujú ani policajný zbor,“ dodal.

Na záver si Boris Kollár ešte neodpustil jednu poznámku: „Nezaplatená známka bez vodičského oprávnenia a natlačí sa policajtovi do auta? Skúsil by to v Rakúsku alebo v Nemecku, by videl.“

Polícia: Nebol to Ukrajinec

Aktualizované 27. októbra Polícia dnes uviedla, že po zverejnení videa zachytila viacero klamlivých informácií, ktoré muža označili za Ukrajinca. „Niektoré z nich explicitne obsahovali tvrdenia, podľa ktorých išlo o prejav nevďačnosti utečencov z Ukrajiny, ktorí sa vyhýbajú odvodovej povinnosti a zneužívajú našu pohostinnosť. Takéto statusy v podstate priamo a bez zábran opisovali, čo bolo hlavným zmyslom ich klamstva o pôvode muža – vyvolať nenávisť voči utečencom z Ukrajiny,“ uviedla polícia.

Ďalšie aktuálne témy

To co si tu dovoluju niektori “utecenci”na drahych autach a myslia si ze nam tu budu skakat po hlave ze nebudu nic...

Posted by Boris Kollár on Wednesday, October 26, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM