Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Bez jedla a vody prežila v divočine PÄŤ DNÍ: Zúfalú ženu zachránila fľaša alkoholu! VIDEO

Myslela si, že nastal jej koniec. Žena prežila v buši neuveriteľných päť dní vďaka sérii náhod. Medzi tie patrila aj fľaša vína, ktorú našla v aute.

Ilustračný obrázok k článku Bez jedla a vody prežila v divočine PÄŤ DNÍ: Zúfalú ženu zachránila fľaša alkoholu! VIDEO
Zdroj: Twitter.com/Victoria Police

Príbeh z Austrálie skončil šťastne, hoci to tak do poslednej chvíle vôbec nevyzeralo. 48-ročná žena sa stratila v nehostinnej buši, kde prežila takmer bez ničoho neuveriteľných päť dní. Jej príbeh prináša CBS News.

Len fľaša vína

Austrálčanka menom Lillian zle odbočila, ocitla sa v divokej prírode a jej auto uviazlo v hlbokom blate. Zúfalá žena však nestrácala zdravý rozum a miesto toho, aby sa vydala ďalej pešo, zostala pri svojom aute. Zhodnotila, že tak bude ľahšie ju nájsť. A urobila dobre. Počas chladných nocí spala v aute, kde si kúrila.

No aj tak, niekoľko dní bez jedla a vody? Lillian, ktorá obvykle nepije alkohol, našla vo svojom aute fľašu vína. Tú kúpila ako darček pre svoju matku. Keďže to bola jediná tekutina, ktorú mala k dispozícii, siahla po nej a to jej zrejme zachránilo život. Okrem vína mala v aute cukrovinky – lízanky. Na takomto skromnom jedálníčku sa jej podarilo prežiť niekoľko dní. V piaty deň už dehydrovaná a vyčerpaná žena ani nedúfala, no stal sa zázrak.

Vykúpenie na piaty deň

Kým Lillian bojovala o holý život, polícia po nej intenzívne pátrala. Muži zákona ju zahliadli až keď do akcie nasadili vrtuľník. Sociálnymi sieťami koluje autentické video. Žena na ňom z posledných síl máva na helikoptéru. Následne je vidieť prichádzať policajné auto. Dvaja príslušníci vystúpia a zoslabnutej Lillien pomáhajú nasadnúť do auta.

Lillian bola nakoniec prevezená do nemocnice, keďže bola silne dehydrovaná. No prežila. A to vďaka sérii náhod, ktorých súčasťou bola aj fľaša vína.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM