Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie môže stred týždňa obrať o financie?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 24. do 30. januára?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie môže stred týždňa obrať o financie?
Zdroj: Pixabay.com

Baran

V tomto pracovnom týždni si dokážete vynahradiť všetko, čo ste od začiatku tohto roka nemali možnosť. Dokonca aj všetko zameškané sa vám podarí dohnať. Pokiaľ zvažujete nejakú finančnú transakciu, môžete sa do nej pustiť. Z dlhodobého hľadiska vám prinesie zisky. V partnerskom a rodinnom spolužití je všetko v poriadku, nemusíte si robiť žiadne starosti. No nebolo by zlé, ak by ste sa viac venovali vašim blízkym, pretože môžu mať pocit, že ich zanedbávate alebo sa pre niečo na nich hneváte. Využite na to nadchádzajúci víkend.

Býk

V pondelok budete riešiť problémy a prekážky, ale od utorka sa všetko upokojí a vy budete dosahovať dobré pracovné výsledky, s ktorými budete spokojný nielen vy, ale aj vaši zamestnávatelia. To sa, samozrejme, odzrkadlí aj na vašom finančnom ohodnotení. V oblasti súkromia sa nebudú diať počas týchto dní žiadne mimoriadne udalosti, ktoré by vám mali pokaziť dobrý pocit a náladu. Počas víkendu by ste sa mali venovať hlavne rodine.

Blíženci

Tento týždeň sa budete cítiť nabití energiou a elánom, čo bude aj vidieť na vašich výkonoch a výsledkoch. Je pred vami ozaj plodný pracovný týždeň. Nemusíte sa obávať, ak začnete pracovať aj na viacerých projektoch naraz. Zvládnete ich všetky na sto percent. Na vaše pracovné aktivity môžete využiť aj nadchádzajúci víkend ak bude treba, pretože vaši partneri a celá rodina vás podporujú, sú vám oporou a istotou. Nebude im robiť problém prevziať na seba domáce povinnosti.

Ďalšie znamenia nájdete na druhej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM