Magazín

5 ZNAMENÍ zverokruhu, ktoré k sebe priťahujú PENIAZE: Patríte k nim vy alebo vaši blízki?

Niektoré znamenia zvieratníka sú magnetom na peniaze. Zistite, či patríte k tomuto druhu šťastlivcov.

Ilustračný obrázok k článku 5 ZNAMENÍ zverokruhu, ktoré k sebe priťahujú PENIAZE: Patríte k nim vy alebo vaši blízki?
Zdroj: Pixabay.com

Peniaze hrajú viac či menej dôležitú úlohu v živote každého človeka. Niektoré znamenia zverokruhu ich k sebe priťahujú prirodzenejšie a preto sa im obvykle finančne darí. Podľa astrológie poznáme 5 znamení, ktoré najlepšie hospodária s prostriedkami. Patríte k nim tiež?

Piate miesto: Váhy

V zozname majú poslednú priečku medzi najlepšími. Ste tam? Gratulujeme! Vládne vám Venuša, a tá má vplyv na lásku aj peniaze. „Planéta Venuša automaticky priťahuje bohatstvo a hojnosť. V otázke peňazí sa Váhy dokážu rozhodnúť v správny okamih a to napriek tomu, že muži a ženy v tomto znamení nedisponujú úplnou praktickosťou. Je tu však čaro Venuše,“ informuje o tom Astrotalk.

Pre jediný symbol zvieratníka, ktorý je neživý, sú peniaze najmä akousi príležitosťou – chcú sa s nimi ukázať! Ak sa však ocitnú v úzkych, a to v otázkach investície či útraty, nechajú si poradiť.

Štvrté miesto: Býk

Toto znamenie zverokruhu vo všeobecnosti ovláda päť zmyslov, vďaka čomu sú skvelí pri vnímaní dobrého a zlého rozhodnutia. To platí aj v otázkach peňazí. Je to zemské znamenie, ktoré si potrpí na pohodlie, ale napriek tomu veľmi dobre rozumie šetreniu a hodnote peňazí.

„Býk patrí k elementu Zeme a planéte známej ako Venuša. Tá je najlepšia pre peniaze, bohatstvo a hojnosť. Vďaka čomu je Býk v topke, ktorá dobre narába s peniazmi a hromadí svetský a materialistický úspech celkom prirodzene,“ píše
portál.

Ktoré ďalšie znamenia to s peniazmi vedia? Nájdete na druhej strane!

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM