TOS Lifestyle

11-ročné dievča dobýja internet hitom od Queenu: Ľudia po celom svete šalejú z jej HLASU

„Freddie Mercury sa v nebi usmieva,“ reagujú pod videom 11-ročného dievčaťa komentujúci.

Ilustračný obrázok k článku 11-ročné dievča dobýja internet hitom od Queenu: Ľudia po celom svete šalejú z jej HLASU
Zdroj: Instagram.com/evanrileysings , Pixabay.com

11-ročná Evan Riley z Alabamy, štátu na juhovýchode USA, miluje spev a hru na gitare. Svoje nahrávky zverejňuje aj na Instagrame a jej profil je mimoriadne populárny. Sleduje ju cez 380-tisíc ľudí.

Nedávno zverejnila svoju verziu hitu, resp. jeho baladickú časť od legendárnej skupiny Queen Bohemian Rhapsody a okamžite si získala srdcia internetových užívateľov.

Zimomriavky

Už teraz má talentované dievča množstvo fanúšikov a tí sú presvedčení, že v budúcnosti dosiahne obrovské úspechy. „Nabehli mi zimomriavky. Jej hlas je taký krásny,“ napísala pod video jedna z komentujúcich.

„Je úžasná a jej hlas tiež.“ „Krásny hlas. Freddie Mercury sa v nebi usmieva.“ Takto znejú ďalšie komentáre a podobných je množstvo. Fanúšikov už teraz má z rôznych kútov sveta.

Článok pokračuje pod videom.

Megahit

Bohemian Rhapsody je najpopulárnejšia skladba britskej rockovej skupiny Queen. Napísal ju Freddie Mercury pre album, ktorý vyšiel v roku 1975 pod názvom A Night at the Opera.

Odhaduje sa, že v čase jej výroby išlo o najdrahšiu produkovanú hudobnú nahrávku jednej piesne. Na vrchole britských rebríčkov sa skladba držala deväť týždňov.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM