han Magazín

Zapojili ste sa do očkovacej LOTÉRIE? Pozrite sa dobre, či PATRÍTE k týmto šťastlivcom!

Už viac ako mesiac prebieha na Slovensku očkovacia lotéria. Výhercovia sa žrebovali aj včera (18. 10.) a my vám prinášame tých 25 ľudí, na ktorých sa usmialo šťastie.

Ilustračný obrázok k článku Zapojili ste sa do očkovacej LOTÉRIE? Pozrite sa dobre, či PATRÍTE k týmto šťastlivcom!
7
Galéria

Ďalšie aktuálne témy

Očkovacia lotéria sa po druhý raz od jej začiatku (15. august) vysielala namiesto nedele v sobotu. Stalo sa tak kvôli zmene vysielacieho programu RTVS. V nedeľu o 20.30 ju totiž nahradila nová šou: Pečie celé Slovensko.

Všetci zaočkovaní a zaregistrovaní tak upriamili pozornosť na sobotu večer, kedy na Jednotke prebiehal priamy prenos relácie Byť zdravý je výhra, ktorú moderovali aj tentoraz Vera Wisterová s Marcelom Forgáčom.

Kto vyhral?

O napínavý úvod sa postarala čiastka 300-tisíc, ktorá bola pripravená pre prvého vylosovaného, keďže týždeň predtým poslední dvaja vyžrebovaní nesplnili podmienky k výhre.

Samozrejme, po zodvihnutí telefónu musel povedať aj správne heslo.

Šťastie sa usmialo na pána Pavla z Partizánskej Ľupče, ktorý v časovom limite splnila všetky podmienky a mohol sa tešiť z vysokej výhry, ku ktorej mu pribudla aj automatická výhra tisíc eur.

Druhou vyžrebovanou sa stala pani Dana zo Stropkova, ktorú z očkovacieho osudia vylosoval športový komentátor Pavol Gašpar. Na východ Slovenska poputuje 101-tisíc.

Do tretice všetko dobré, si mohol povedať Lukáš z bratislavskej Petržalky. Práve lístok z jeho menom totiž vyžreboval z približne 2,7 milióna účastníkov lotérie, Štefan Skrúcaný. Na konto mu pribudne 101-tisíc eur, s ktorými splatí hypotéku.

Bolo to len tak-tak. Štvrtým výhercom bola pani Anna z Košíc, ktorá stihla prísť k telefónu na na poslednú chvíľu. „Ježiši, dobrý večer. Nespím, ale pozerám nejaké krimi,“ vyhŕklo z pani Anny, ktorá následne povedala správne heslo.

Posledná piata sa so 101-tisíc eur radovala pani Regina z Lučenca.

V pondelok sa žrebovali nižšie sumy. Kto sa mohol radovať, nájdete na ďalšej strane.

Sledujete pravidelne priame prenosy očkovacej lotérie?

Koho vyžrebovali v očkovacej lotérii?
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM