Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Vrcholná DRZOSŤ syna známeho podnikateľa: Ledva sa plazil, aj tak sadol za volant, VIDEO

Muž neustále padá, s ťažkosťami sa dvíha a sotva chodí. Vtom však príde prekvapenie, sebavedome sadá do auta a štartuje.

Ilustračný obrázok k článku Vrcholná DRZOSŤ syna známeho podnikateľa: Ledva sa plazil, aj tak sadol za volant, VIDEO
5
Galéria

Muži zákona zverejnili video, ktoré sa sociálnymi sieťami šíri raketovou rýchlosťou. Spočiatku by sa mohlo zdať, že zachytáva len silno podguráženého muža, ako sa s ťažkosťami tacká domov ulicou. Tam však príbeh nekončí a človek, ktorý ledva stojí a nohách, smelo sadá za volant.

Strastiplná cesta

Situácia sa odohrala na Striebornom námestí v Banskej Bystrici v nedeľu (20. 11.) skoro ráno. Muža na záberoch ťahá zo strany na stranu, až nakoniec chôdzu nezvládne a spadne na zem. Po chvíľach neúspešnej snahy postaviť sa opäť na nohy sa ulicou plazí po štyroch.

Keď prejde strastiplnú cestu na parkovisko, nastane zlom. Opilec sebavedome sadne za volant bieleho auta a naštartuje. Predvedie niekoľko nebezpečných a nekoordinovaných manévrov, pričom zrámuje dopravnú značku. Na obrovské šťastie spôsobí len škodu na majetku a nikomu neublíži.

„21-ročný vodič pri cúvaní narazil do parkovacieho automatu spolu s dopravnou značkou, pričom následne odišiel na ulicu Horná Strieborná odkiaľ začal s vozidlom cúvať naspäť na parkovisko. Tu narazil aj do odparkovaného vozidla Mercedes Benz,“ konkretizuje Krajské riaditeľstvo PZ v Banskej Bystrici.

„Mnohí si zrejme kladú otázku… čo keby sa vybral ďalej na cestu… Ani si nechceme predstaviť, čo by mohol v tomto stave vodič spôsobiť,“ konštatujú k prípadu banskobystrickí krajskí policajti a spomínajú pritom aj tragédiu zo Zochovej ulice.

Známe meno

Podľa informácií, ktoré priniesol denník Plus Jeden deň, má ísť o Mateja Ľuptáka, syna podnikateľa a majiteľa extraligového hokejového klubu HC MV Transport Prešov Róberta Ľuptáka. Syn športového hodnostára mal po svojom vyčíňaní skončiť v rukách polície a nafúkať 2,38 promile.

Podľa Plusky mal dokonca sadnúť za volant auta s logom prešovského klubu. Polícia na zverejnenom videu auto aj aktéra incidentu rozrastrovala, vidno však, že sadá do bieleho auta s nejakým polepom na bočnej strane. Klub sa pre portál k celej udalosti nevyjadril.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Policajný zbor SR

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

V OBRAZOCH: Na Striebornom námestí vyčíňal opitý vodič
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM