Barbara Dallosová Krimi

Vraždila opitá DCÉRA? Brat obete prehovoril o mrazivom pozadí TRAGÉDIE z Levíc

Počas veľkonočných sviatkov obletela Slovensko smutná správa. V byte v Leviciach našli dobodanú ženu. O tajomnom prípade sa rozhovoril brat obete.

Ilustračný obrázok k článku Vraždila opitá DCÉRA? Brat obete prehovoril o mrazivom pozadí TRAGÉDIE z Levíc
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Tragická udalosť poznačila tohtoročnú veľkonočnú nedeľu v Leviciach. V jednom z bytov bola ráno nájdená 54-ročná pobodaná žena, žiaľ, už bez známok života. Bezvládne telo ležalo v posteli.

Už krátko potom bolo medializované, že za ohavným činom by mohla byť 30-ročná dcéra zavraždenej, ktorú policajti aj zadržali.

Úradoval alkohol?

Televízia JOJ najnovšie priniesla svedectvo brata zosnulej ženy, Jozefa. Ako vysvetlil zdrvený muž, jeho sestra bola na maródke a on ju navštevoval a pomáhal jej. V byte bol aj dva dni pred vraždou. Sestre priniesol sto eur, aby si nakúpila.

Dcéra zavraždenej ženy si údajne rada vypila, na čo sa sestra bratovi aj posťažovala. Podľa informácií televízie bola pod vplyvom alkoholu aj v čase, keď ju policajti zadržali.

Posledná návšteva

Jozef si poslednú návštevu sestry vyčíta. Domnieva sa totiž, že práve za spomínaných sto eur si jeho neter nakúpila alkohol.

„Ja si to dávam za vinu, nemal som prísť. Keby som nebol prišiel a nedal jej 100 eur, možno by sa toto nebolo stalo,“ uviedol pre JOJ Jozef.

Podozrivá je aktuálne v policajnej cele a polícia prípad vyšetruje, no na podrobnosti je zatiaľ skúpa. „Okolnosti jej úmrtia sú nateraz predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ uviedli muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze. Ďalšie novinky z domova i zo sveta:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM