han Zo zahraničia

TRAGÉDIA v hlavnom meste: Taxík sa sám pohol a PRITLAČIL ženu ku stene! Na mieste zomrela

Obrovským nešťastím sa skončil stret vozidla taxislužby s náhodnou okoloidúcou v centre Prahy. Okolnosti nehody má v rukách polícia.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v hlavnom meste: Taxík sa sám pohol a PRITLAČIL ženu ku stene! Na mieste zomrela
Zdroj: Twitter.com/Policie ČR

V pondelok sa v hlavnom meste Česka odohrala tragédia. Ako informuje český portál blesk.cz, v Prahe 6 na ulici Myslbekova sa samovoľne dostalo do pohybu auto taxislužby.

Žiaľ, rozbehnuté vozidlo zrazilo 23-ročnú ženu, ktorú pritlačilo o stenu a doslova pritislo do výkladu obchodu. Žena utrpela vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla. O nešťastí informovala na Twitteri aj česká polícia, ktorá dodala, že prípad majú v rukách kriminalisti.

Boj o život

Hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová potvrdila, že sa jednalo o 23-ročnú ženu. „Na mieste nehody prebiehala hneď po telefóne resuscitácia, ktorú neskôr prevzali policajti a následne aj záchranári s lekárom a inšpektorom," uviedla hovorkyňa. Viac ako polhodiny prebiehali pokusy o oživovanie.

Ako informuje blesk.cz, auto sa malo samo rozbehnúť, potom prešlo niekoľko metrov až ku križovatke s ulicou Myslbekova, kde vrazilo do električky. Od nej sa vozidlo taxislužby vymrštilo a pokračovalo smerom dole z kopca približne 50 metrov. A tam zrazilo chodkyňu…

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM