Rastislav Búgel Zo zahraničia

Sexuálny ŠKANDÁL v ruskom parlamente zachytila KAMERA! Poslanec si priviedol PROSTITÚTKU

Ruský poslanec sa postaral o pikantný škandál. Do parlamentnej kancelárie si priviedol prostitútku a všetko zachytila kamera.

Ilustračný obrázok k článku Sexuálny ŠKANDÁL v ruskom parlamente zachytila KAMERA! Poslanec si priviedol PROSTITÚTKU
Zdroj: X.com/Szmydt Tomasz

Na sociálnej sieti Telegram niekto zverejnil video skrytej kamery z ruskej Štátnej dumy. To zachytáva parlamentnú kanceláriu poslanca komunistickej strany Denisa Parfjonova. Zábery sa okamžite začali šíriť po internete.

Do kancelárie si priviedol prostitútku

Na stole má vlajočku s kosákom a kladivom. 36-ročný poslanec a ženatý otec dvoch detí si do kancelárie priviedol blondínu, s ktorou na videu veselo „šteboce“.

Následne sa smejúca sa dvojica usadí na gauč a začnú sa objímať. Po prestrihu video pokračuje. Parfjonov stojí pri stole, rozopne si nohavice a následne ho mala žena orálne uspokojiť. Ruské média neskôr informovali, že malo ísť o prostitútku.

Čo na to vedenie strany?

Občianske združenie Veteráni Ruska vyzvalo poslanca, aby škandál odčinil a išiel bojovať na Ukrajinu. Hovorca Komunistickej strany Ruskej federácie v prvom vyjadrení uviedol, že má ísť o podvrh a poslanca obhajoval. Vravel, že video vytvorila umelá inteligencia a na záberoch nie je Parfjonov. Na stranu sa valila vlna kritiky. Hovorca neskôr svoje vyjadrenie zmiernil, no podľa URA.news stále vraví, že na svete sú „milióny kancelárií“ a „blondín je na svete viac ako dosť.“

Opačný názor má poslanec najsilnejšej strany Jednotné Rusko Vitalij Milonov. Poslanca vyzval aby odstúpil a poznamenal: „Kanceláriu musíme vyčistiť bielidlom a pokropiť ju svätenou vodou, aby sme vyhnali démonov.“

Podľa URA.news škandál poriadne otriasol Štátnou dumou. Poslanci začali hromadne hľadať skryté kamery vo svojich kanceláriách. Parfjonov sa k videu odmietol vyjadriť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM