TOS Lifestyle

Šejk z Dubaja s celou plejádou manželiek v Tatrách: V stánku s KROVKAMI minul majland!

Predajca neveril vlastným očiam! Šejk z Dubaja na svojich manželkách v stánku s krovkami rozhodne nešetril.

Ilustračný obrázok k článku Šejk z Dubaja s celou plejádou manželiek v Tatrách: V stánku s KROVKAMI minul majland!
Zdroj: Pixabay.com , Pixabay.com

Koniec letnej sezóny je tu a predstavitelia cestovného ruchu v tomto čase zvyknú sumarizovať. Jeden z predajcov zo Zakopaného, mimochodom obľúbenou poľskou lokalitou Slovákov, bude zrejme až do konca života spomínať na šejka z Dubaja, ktorý v jeho stánku nechal poriadnu sumu.

„Jedného dňa k nám prišiel šejk so svojimi manželkami, bolo ich niekoľko… Kúpil krovky za 2,5 tisíc zlotých (cca 560 eur, pozn. red.). Požiadal, aby sme ich zabalili do samostatných vrecúšok a dal ich každej svojej manželke,“ citoval predajcu na slávnej ulici Krupówki portál Fakt24.pl.

Okrem Slovákov, Čechov a príležitostne aj šejka, do tohto horského romantického mesta prichádzajú tiež turisti z Afriky, Izraela, Nemecka, Francúzska či Maďarska.

Ako informuje poľský portál, celkovo však návštevnosť v Zakopanom a aj v iných poľských destináciách, vrátane tých pri mori, bola slabšia. „Dôvody? V prvom rade vysoké ceny,“ uvádza Fakt24.pl.

Slabú návštevnosť v rámci letnej sezóny v Poľsku predpovedala už aj májová štúdia, podľa ktorej až 80 percent samotných Poliakov si pre tento rok naplánovalo dovolenku v zahraničí.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM