Správy Zo zahraničia

Pre hlúpy ŽART na lodi v Chorvátsku prišla žena o NOHU!

Odviazaná zábava na lodi stála mladú ženu takmer život a je zázrak, že prežila.

Ilustračný obrázok k článku Pre hlúpy ŽART na lodi v Chorvátsku prišla žena o NOHU!
Zdroj: pixabay.com

Ako informujú chorvátske médiá, partia sa v utorok popoludní zabávala na lodi s vypnutým motorom neďaleko chorvátskeho ostrovčeka Arta Mala v Jadranskom mori v Šibenicko-kninskej župe.

Keď bola párty v plnom prúde, jedna zo žien vyskočila do mora. Podľa svedkov si muž chcel z dievčiny urobiť srandu a naštartoval s tým, že ju tam nechá.

Vrtuľa však zachytila 23-ročnej žene nohu a rozrezala ju v oblasti nad kolenom. Mladé dievča začalo okamžite silne krvácať a podľa svedkov sa našlo dosť duchaprítomných, ktorí jej prišli na pomoc. Skočili do mora a ženu vytiahli.

Nešťastie nahlásili policajtom a zranenú doviezli na ošetrenie do nemocnice v Zadare. „Do nemocnice prišla s vážnym zranením nohy. Podrobila sa operácii, ktorá bola úspešná. Teraz je jej stav stabilizovaný,“ povedal asistent riaditeľa zadarskej nemocnice Nediljko Jović pre denník Dnevnik.hr.

„Veľmi krvácala a je zázrak, že zostala nažive. Z miesta nehody do nemocnice to trvalo asi hodinu,“ doplnil Jović. Podľa neoficiálnych informácií však mladá dievčina o nohu prišla. Celý prípad pri ostrovčeku Arta Mala vyšetruje polícia.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM