Monika Hanigovská Politika

Poslanec a primátor Rimavskej Soboty má COVID: Šimko bojuje s ŤAŽKÝM priebehom!

Korona je stále medzi nami! Poslanec a zároveň primátor Rimavskej Soboty bojuje s ťažkým priebehom!

Ilustračný obrázok k článku Poslanec a primátor Rimavskej Soboty má COVID: Šimko bojuje s ŤAŽKÝM priebehom!
Zdroj: TASR/Branislav Caban

Napriek tomu, že počet pozitívnych prípadov na Slovensku naďalej klesá, korona ešte nepovedala posledné slovo. Takýmto príkladom je poslanec parlamentu Jozef Šimko (Sme rodina). Primátor Rimavskej Soboty bojuje s ťažkým priebehom ochorenia!

Vyzradil to v politickej relácii

Informoval o tom šéf poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský v relácii TA3 s názvom V Politike. Moderátor diskusnej relácie sa ho pýtal, prečo neboli prítomní niektorí poslanci na hlasovaní o otvorení schôdze parlamentu. A vtedy verejnosti prezradil nepríjemnú správu.

„To, že má niekto ťažký priebeh covidu, ako v prípade jedného nášho poslanca, to ovplyvniť neviete. Asi uznáte, že nie je veľmi fér kritizovať poslanecký klub pre to, že tam chýbal poslanec, ktorý má ťažký priebeh covidu. Konkrétne pán Šimko má ťažký priebeh covidu,“ ozrejmil Pčolinský, pričom moderátor mu odpovedal, že o tom nevedel.

Koronu už mal

Šimko prekonal Covid-19 už v minulosti, konkrétne koncom roka 2020: „Pre ochorenie vtedy chýbal napríklad na zasadnutí rimavskosobotského mestského zastupiteľstva (MsZ), ktoré sa konalo 15. decembra 2020,“ informuje o tom sobotník.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM